Saldırı esnasında olay yerinde bulunan İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Beşeoğlu yaptığı açıklamada, MHP'li Kastamonu Belediyesi'nde çalıştığı öğrenilen R. K isimli vatandaşın küfürler ederek seçim otobüsünü yumrukladığını ve otobüsün sileceklerini kullanılamaz hale getirerek, olay yerinde bulunan partilileri darp etmeye çalıştığını söyledi. Araya sağduyulu vatandaşların girmesiyle olayın daha fazla büyümesi engellendi.



Konu ile ilgili konuşan İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı, “Biz kitap ve kelimetullah davası için bu yola çıktık, kimsenin tahriklerine katılıp mukabelede bulunmadan 14 Mayıs sabahı sandıkta gereken cevabı vereceğiz” dedi.

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar ise “Bugün seçim otobüsümüze hain bil saldırı yapılmıştır. Bunlar siyasilerin tahrik edici konuşmalarından kaynaklanmaktadır. Tüm İYİ Partili arkadaşları ve Kastamonu halkına sükunete davet ediyorum. Tahriklere kapılmadan 14 Mayıs'ta zaferimizi hep birlikte kutlayalım” dedi.

Yeniçağ
AKP’nin kalesinde kuyruklar uzadıkça uzadı!61 izlenme
Çobandan pahalı et sorununa ibretlik sözlerle basit çözüm !2924 izlenme
Bakan Tunç'tan dikkat çeken açıklama: Instagram yeniden kapatılacak mı?23 izlenme
Sağlık Bakanlığı corona tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 286:455'e, can kaybı 6.895'e yükseldi!111 izlenme
Ardahan’da seçim iptal! CHP itiraz edecek21 izlenme
Eren Erdem, açıklayacağını söylediği "Cemil Tugay ve Mehmet Cengiz belgeleri"ni yayınladı27 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 21.747 yeni vaka tespit edilirken, 192 kişi hayatını kaybetti, 22.284 kişi sağlığına kavuştu!42 izlenme
Ekrem İmamoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı105 izlenme
Kafede yabancı isimleri eleştiren Sarıgül'e bir vatandaşın sorusu beklemediği yerden geldi.
Sahte içkiden ölenler artmaya devam ediyor…
İlçe Milli Eğitim Müdüründen okul müdürlerine skandal çağrı! "Öğrencileri dini derslee yönlendirin"
Ankapark için karar çıktı: Mahkeme Ankara Büyükşehir Belediyesini haklı buldu!