İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 ilde yerel seçimde partisinin aday çıkaracağını açıklamadan önce bazı il başkanlıkları ve yöneticilerinin görüşlerini aldı. Bu kapsamda Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu yönetimindeki 23 kişiyi Genel Merkez'e davet etti.
Söz alan Köylüoğlu ve yardımcıları seçimlere CHP'yle işbirliğinin yararları olacağını dile getirdiler. Bunun üzerine Akşener, “Demek siz böyle düşünüyorsunuz” deyip konuyu kapattı.
KÖYLÜOĞLU: "AK PARTİ'YE SEÇİM KAZANDIRMA OPERASYONU GİBİ OLDU"
Köylüoğlu, Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Ankara'da 25 yıllık AK Parti belediyesini sonlandırmak için canla başla çalıştık. Şimdi ise bizim göstereceğimiz adayın kazanma şansı olmayacağı biline biline Mansur Yavaş'ın kaybetmesi için çalışmamız isteniyor. Oysa işbirliği partimizin de yararına idi. Birtakım kazanımlarımız olmuştu. Ankara'da birkaç metropol ilçeyi alsak kötü mü olurdu? Bu kadar agresif olmaya hiç gerek yoktu. Gelişmeler AK Parti'ye seçim kazandırma operasyonu gibi oldu” dedi.
KRT
Türkiye'deki Suriyeli sayısı 187 bin kişi arttı!123 izlenme
AKP’nin ırkçı söylemi ters tepti: AKP’li başkan da isyan etti!122 izlenme
Sedat Peker öyle bir mesajı paylaştı ki! Türkiye’ye geldiğinde yer yerinden oynayacak!53 izlenme
Dindar bir nesil için fıtrata uygun aile dersi!24 izlenme
İYİ Parti'den zehir zemberek sözlerle istifa etti!30 izlenme
Fatih'te 4 kardeşin toplu intiharına AKİT'ten skandal sözler!169 izlenme
New York Times: Erdoğan'ın erken seçim kararı ters tepebilir135 izlenme
Uyku laboratuvarı ‘uykuya’ alındı! Milyonluk cihazlar depolara kaldırılmış!114 izlenme
'Put Adam' kitabına soruşturma!
Ünlü sanayicinin canına tak etti iktidara bayrak açtı: "Enflasyonun kaynağı ekonomi programı"
14 günde sandıklarda inanılmaz değişim: Erdoğan'ın oyu 10'dan 263'e çıkmış!
Uzaya giden ikinci Türk yeryüzüne iner inmez 'Atatürk' dedi: "Büyük Atatürk'ün Nutuk'taki sözleri benim için en büyük öğretilerdendir, Atatürk ve Türklükle gurur duyuyorum"