Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre Ankara’nın Keçiören ilçesinde İYİ Parti'den istifa edenlerin sayısı bini aştı.
Son olarak İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş istifa ettiğini duyurup istifasını geri çekmişti. Diken’in ulaştığı bilgilere göre İYİ Parti'nin Keçiören ilçe örgütüne kayıtlıyken istifa eden kişi sayısı bini aştı. Böylelikle partinin güçlü olduğu ilçelerden birinde teşkilata üye kişi sayısı partinin kuruluş günlerine geriledi.
Ankara'nın Keçiören ilçesi, sağ partilerin kalesi olarak biliniyor. 650 binden biraz fazla seçmene sahip ilçe, Ankara 2. Bölge'de yer alıyor. Bu bölgenin çıkaracağı milletvekili sayısı ise 11.
İYİ Parti'den istifa eden ilk üst düzey isim Genel İdare Kurulu’nun (GİK) eski üyesi Bülent Gürsoy’du. Gürsel, istifasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklediğini söylemişti. Çok sayıda partili de sosyal medya hesabından üyelikten istifa ettiğini edevletten aldığı görsellerle paylaşmaya başlamıştı.
KRT
Ersan Şen ile İsmail Saymaz canlı yayında birbirine girdi: "Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız"43 izlenme
Sağlık Bakanı Koca, corona verilerini açıkladı: Can kaybı 7.506'ya, vaka sayısı 302.867'ye yükseldi!82 izlenme
Cumhurbaşkanı ‘devletten bir kuruş çıkmıyor’ demişti: Yap-işlet-devret garantileri 609 milyar liraya çıktı6 izlenme
Yolsuzluğa itiraz eden MHP’liler partiden kovuldu!36 izlenme
Birçok kişiye mezar olan apartmanın altından 'tarım arazisi' çıktı!68 izlenme
2023 Türkiyesi! 1,5 Milyon Kız Çocuğu Okula Gitmiyor46 izlenme
Heyelan sonrası yapılmıştı! Selden sonra yıkılıyor42 izlenme
İşte asgari ücret masasındaki rakamlar44 izlenme
Cargill işçileri, mahkeme kararına rağmen işlerine dönememelerinin ardından direnişlerini İstanbul'a taşıdı
Kara para davasında flaş gelişme: Dilan Polat ve Engin Polat'a gizli tanık şoku
O pankartı bürosuna astı: Polisleri böyle geri gönderdi! "Balkon benim. İster çamaşır asarım, ister pankart"
İmamoğlu ifadeye çağrılacak