Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nde İYİ Partili Necati Alsancak'ın 6 oy farkla kazandığı seçim iptal edildi. 2 Haziran'da yenilenecek olan seçim öncesi Kırıkkale Valisi, Belediye Başkanlığı'na, Vali Yardımcısı Osman Akbaş'ı atadı.

Akbaş, 24 Haziran'da AKP'den Afyon milletvekili aday adayı olmuştu. Akbaş halen, Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Sekreteri, Keskin Kaymakamı ve Keskin Belediye Başkanlığı gibi 4 görevi birden yürütüyor. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Keskin'de kazanan adayın mazbatası iptal edildi, meclis üyeleri duruyor. Valinin meclis üyelerinden birini başkan olarak ataması gerekirdi. AKP'den milletvekili aday adayı olmuş kişi, 30 gün sonra yapılacak seçimden sorumlu. Bu etik değil'' dedi.
https://halktv.com.tr/gundem/iyipartikazanmistisecimleriptaledildiakplikayyumolarakatandi392501h
Emekliler emekliliğe ayrılamıyor! Çalışan emekli sayısı 2 milyonu aştı45 izlenme
Bakanlığın menüsü iştah açıyor cep yakıyor37 izlenme
Dolarda günlük artış serisi sürüyor20 izlenme
Bingöl’de art arda depremler! Acı haber geldi (Son depremler)127 izlenme
Kredi kartı borcu vatandaşın yakasına yapıştı: 784 bin kişi yasal takip altında57 izlenme
Depremzede için gönderilen jeneratörleri saklayıp özel villada kullandığı iddia edildi: Tunceli Özel İdare Genel Sekreteri Yıldırım açığa alındı72 izlenme
Hatay'da 3.6 büyüklüğünde depem!29 izlenme
En ucuz sigara 40 liraya çıkabilir!53 izlenme
Bu ne hız! Finans ve petrol devleri Venezuela'ya çıkarma yapacak
Acı gerçeği İtalyanlar açıkladı: "Dünyada parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye yaptı"
'Tiran, firavun, darbeci, katil' demişti... Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da: İki ülke arasında anlaşma imzalandı
OVP'deki 'soygunu' Yavuzyılmaz açıkladı: "Yap-işletçiye 190 milyar verildi"