İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul’daki su zammı duyurusundan sonra gerçekleşen tartışmalara ve ardından zammın iptal edilmesine değindi.
Başkanlık sistemine geçildikten sonra sorunsuz ve yüksek refah seviyesinde bir ülke vaadinde bulunulduğunu hatırlatan ve hükümetin yaptığı elektrik ve doğalgaz zamlarının vatandaşı zor durumda bıraktığı vurgusunu yapan Ağıralioğlu, hükümetin olası bir indirim teklifine destek vereceklerini belirtti.
Ağıralioğlu şöyle konuştu;
* Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin üzerinden 1,5 yıl geçti. Bu süreçte siyasetin ağırlık merkezleri de değişti. Tayyip Bey, olağanüstü bir Türkiye vaat etti.
* Hükümet sisteminin propaganda sürecinde dolardan, dış politikaya kadar her derde deva bir sistemden bahsetti. Bunun merkezinde de Tayyip Bey vardı. AKP'den kurmay kadro da buna eşlik etti.
* İstanbul'a su zammına tepki gösterdiler. Aynı şeyi petrol ve doğalgaz zamları için de istiyoruz.
* Meclis'te doğalgaz ve elektrik zamlarını aşağı çekmek için oylama yapalım, biz de evet oyu vereceğiz. Biliyoruz uluslararası müdahaleler var ama petrol fiyatlarının rekor şekilde düştüğü zamanlarda bile petrole indirim olmadı. Zam olurken uluslararası müdahaleler, korkunç bir müdahale var, ama aşağı inince inmiyor.
* Eğer İstanbul gibi Ankara zam yaparsa Ankara'ya da müdahale etsin. Eğer hükümet elektrik zammını aşağı çekmek için oylama yaparsa vallahi el kaldıracağız ki indirim yapsın.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/iyipartidenhukumeteelektrikvedogalgazindirimiteklifi5482449/
ABD’den Hamas’a yaptırım kararı: Türkiye detayı ortaya çıktı21 izlenme
CHP'nin açtığı Sanat Merkezi'ni AKP kapattı... Sanatçı İsrafil Parlak intihar etti!148 izlenme
Soylu'ya zor soru: Bağışlarla toplanan 115 milyar nerede?28 izlenme
Tokat'ta işçiler direniyor: Türkiye'nin en iyileri arasında ama işçilere aylardır maaş vermiyor!5 izlenme
Denizli’de AKP’li belediyenin mega projesi 55 milyon lira yuttu! İki müteahhit paraları alıp kaçtı!28 izlenme
Sedat Peker’in evinin önündeki saldırının şüphelisi yakalandı53 izlenme
Yeni havalimanında ikinci şok! Bir yandaş daha çekiliyor136 izlenme
Taksim bombacısı için karar çıktı30 izlenme
Faruk Bildirici'den RTÜK üyeliğinin düşürülmesi hakkında yürütmeyi durdurma başvurusu
Uçum'un açıklamaları polemiğe döndü, AKP'li Tayyar ile Ayhan Ogan birbirine girdi
Putin’den Prigojin’in ölümü sonrası ilk mesaj
Sedat Peker neden paylaşım yapamadığını açıkladı: "En yüksek seviyede suikast riski..."