İYİ Parti’de genel seçimlerin ardından başlayan istifa furyası kaldığı yerden devam ediyor. Kurultayın ardından son olarak, partinin TBMM’deki ilk grup başkanı olan Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu istifa ettiğini açıkladı.
27. Dönem Bursa Milletvekili Prof. Dr. Tatlıoğlu, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
– İYİ Parti’nin kuruluş ve parlamentoya taşınma süreci, milletimizin demokrasi arzusunun parlak bir yansımasıdır. Demokratik siyasi birikimimize ciddi bir katkıda bulunulmuş, çok ayrıcalıklı bir not düşülmüştür. En başından itibaren ülkesi için bir umut inşa etmek, yeni bir hikaye yazmak amacıyla ileriye çıkmış cesur insanları saygı ve hürmetle selamlıyorum.
– Gelinen noktanın önümüzdeki zaman diliminde daha doğru yorumlanacağını düşünüyorum. İlk günden itibaren onurla yer aldığım, heyecanla hizmet ettiğim bu siyasal süreci kendi açımdan sürdürülebilir bulmuyorum. Bu nedenle İYİ Parti mensubiyetimi sonlandırıyorum. (Kongre hassasiyeti nedeniyle ertelenmiş bir karardır).
– Devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu vesileyle, başta Kurucu Genel Başkan olmak üzere, ayrılan veya devam eden, birlikte yürüdüğümüz, birlikte çalıştığımız bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Tele1
İmamoğlu’ndan Boğaz yönetmeliği açıklaması: Boğazlarında kalır…153 izlenme
ODTÜ birincisinden atanmış rektöre: "Bilim Kavaklık’ta yüzlerce ağacı alelacele kesmek değildir. Bilim fikrinin uyuşmadığı öğretim görevlilerini görevlerinden etmek değildir"35 izlenme
Saray'dan YSK'ya CHP telefonu! Bakın ne yanıt almışlar14 izlenme
Murat Kurum'un Çekmeköy'deki rant köyü32 izlenme
Diyanet tarikat koleji satın aldı "Güzel Haber" olarak duyurdular!54 izlenme
Borç yazılı billboardları kıran AKP’li belediye işçisi çıktı!693 izlenme
Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralandı! İtirafçı Nevzat Bahtiyar: "Katil, amca Salim"107 izlenme
Deprem konut ihalelerini alan 16 şirket de tanıdık çıktı48 izlenme