Home
03 Eylül 2023 ( 33 izlenme )
Reklamlar

İşte yüzde 52 yüzyılı: Ülkemizde bir elmanın fiyatı 14, kilosu 49 TL


Gazeteci İsmail Saymaz, Rize'deki bir marketten aldığı elmanın tanesine 14 TL verdiği etiketi sosyal medya hesabından paylaştı. Elmanın kilosunun ise 49 TL olması detayı dikkatlerden kaçmadı.

Ülkemizde ekonomik krizinin ne kadar derinleştiğini anlayabilmek için market etiketlerine bakmanın yeterli olduğu bu günlerde artık etiketler de sabit kalamıyor.

Bugün marketlerde belirlenen yeni fiyat yarın farklı yüzdelerle zamlanmış olarak karşımıza çıkıyor.

Gazeteci İsmail Saymaz da oldukça şaşırdığı bir fiyat etiketini sosyal medya hesabından paylaştı.

Rize'de bir marketten alışveriş yaptığını belirten Saymaz, tek bir tane elmaya 14 lira 21 kuruş verdiğini ifade etti.

Elmanın kilosunun ise 49 lira olduğunu vurguladı.

Saymaz, durumu şu ifadelerle açıkladı:

Rize’de marketten tek elma aldım, tanesine 14,21 TL verdim. Elmanın kilosu 49 TL.

k.png

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'liler camideki Kur'an kursunu seçim bürosuna çevirmişler ! RTE'nin seçim müziği Dombra çalınıyor ! Bloomberg en kötü merkez bankacılara örnek gösterdi: "Durumu içler acısı" Ünsal Ban'ın ardından bir skandal daha yaşandı: 'Sahte diploma'nın örgüt yöneticileri firar etti! Özgür Özel saldırıyı anlattı "Şans eseri hiç yara almadan kurtulduk"