Haber3'te yer alan bilgilere göre, 23 Haziran 2019 tarihinde yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin sonucu bire bir doğru tahmin eden Koray Yücel'in sahibi olduğu Themis Araştırma Şirketi, son kamuoyu araştırma anket sonuçlarını yayınladı.
8 Aralık 18 Aralık 2022 tarihleri arasında 30 ilde yaşayan aralarında ilk kez oy kullanacak seçmenlerin de bulunduğu, yüz yüze anket ve cati yönteminin bir arada kullanıldığı hibrit bir yöntemle gerçekleştirilen anket Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, siyasi parti tercihlerini ve cumhurbaşkanlığı seçim tercihlerini belirlemeye yönelik olarak gerçekleştirildi.
Aralık ayının siyasi profilinde, Cumhur ittifakı bileşenlerini oluşturan partilerin oy kayıpları devam ederken, Millet ittifakı bileşenlerinden CHP ve İYİ Parti oylarını artırıyor. Millet İttifakını oluşturan diğer partilerin dikkate değer bir oy potansiyellerinin olmadığı gözleniyor. Zafer Partisi'nin her geçen gün oylarını artırdığı gözleniyor.
AKP'li Nihat Zeybekçi'den ipe sapa gelmez sözler: "Atatürk yaşasaydı AKP’li olurdu"24 izlenme
5 ayda yüzde 4.57’ye ulaşan enflasyon yüzde 4’lük zammı sildi süpürdü!57 izlenme
Rusya’da ‘savaşa hayır’ protestoları büyüyor: 467 gözaltı40 izlenme
İstanbul’da hemşireye saldıran magandaya linç girişimi!126 izlenme
İstanbul 14. Ağır ceza mahkemesinden flaş Enis Berberoğlu kararı!216 izlenme
'Erdoğan'ın anketçisi' de artık İyi Parti 'baraj üstü' dedi1006 izlenme
Prof. Dr. Daron Acemoğlu: "Türkiye'de olsam Nobel alamazdım"34 izlenme
Yok artık: AKP'li Hulusi Akar küçük çocuğa pastayı kılıçla yedirdi! Çatal yok muydu?16 izlenme
İmamoğlu cezaevi günlerini anlattı: "Umudumuz birleşerek büyüyecek"
Bütçede büyük açık!
Çift maaş alan milletvekili sayısını açıkladı: Bir de teklifte bulundu
Böcek ailesinden sonra İstanbul'da bir skandal daha! Yeni evli kadın mühendis içtiği kahve yüzünden ölümle pençeleşiyor