İstanbul Havalimanı gösterişli taşınmanın ardından yemek soygunuyla da gündeme geldi. Doğu Orcan adlı yurttaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Havalimanı’nda açık olan tek restoranda plastik tabakla verilen birer kaşık patates salatası, bir kaşık kısır ve 8 adet yaprak sarmasına 100 lira hesap geldiğini söyledi.
Havalimanındaki yemek soygununun gerçekleştiği restoranın sahipleri ise şaşırtmadı. Restoranın iki ortağından biri Mustafa Esenkal, diğeri ise Ali Bahadır Yeşil. Bu iki ismin bir diğer ortaklığı “Gülhane Döner” markasıyla bilinen ama ticaret unvanı Doruk Izgara olan şirket.
Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre sermayesi 1,5 milyon TL olan Doruk Izgara’da Mustafa Esenkal’ın 337 bin 500 TL, Ali Bahadır Yeşil’in de 169 bin TL değerinde hissesi var. Daha fazla pay sahibi iki ortak ise 543 bin TL’lik hissesi ile Bilal Erdoğan ile 450 bin TL’lik hissesi ile kardeşi Sümeyye Erdoğan.

Ahmet Şık’tan 50 milyon dolar iddiası! "Gizlilik kararı olan dosya Suudi Arabistan’a mı satıldı?"65 izlenme
Bakanlık haritası sonrası sosyal medyayı sallayan video! 'Bu akşam tüm evler'110 izlenme
Ordu'da düzenlenen Sarıkamış anması etkinliğinde öğrencileri Erdoğan şiiriyle yürüttüler!39 izlenme
Ruhsar Pekcan'dan bir skandal daha! Kiraladığı evin tadilatını bakanlığa yıkmış!96 izlenme
Erdoğan’ın afişini kesen operasyonla yakalandı! CHP afişini kesen ise…138 izlenme
Atatürk Havalimanı'nda 45 kişiyi öldüren IŞİD'liler serbest bırakıldığı iddiası Meclis'in gündeminde48 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 14.556 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.821.238'e, can kaybı da 29.227’ye yükseldi!95 izlenme
Doğalgaz abone bağlantı bedeline zam!76 izlenme