İstanbul Havalimanı gösterişli taşınmanın ardından yemek soygunuyla da gündeme geldi. Doğu Orcan adlı yurttaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Havalimanı’nda açık olan tek restoranda plastik tabakla verilen birer kaşık patates salatası, bir kaşık kısır ve 8 adet yaprak sarmasına 100 lira hesap geldiğini söyledi.
Havalimanındaki yemek soygununun gerçekleştiği restoranın sahipleri ise şaşırtmadı. Restoranın iki ortağından biri Mustafa Esenkal, diğeri ise Ali Bahadır Yeşil. Bu iki ismin bir diğer ortaklığı “Gülhane Döner” markasıyla bilinen ama ticaret unvanı Doruk Izgara olan şirket.
Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre sermayesi 1,5 milyon TL olan Doruk Izgara’da Mustafa Esenkal’ın 337 bin 500 TL, Ali Bahadır Yeşil’in de 169 bin TL değerinde hissesi var. Daha fazla pay sahibi iki ortak ise 543 bin TL’lik hissesi ile Bilal Erdoğan ile 450 bin TL’lik hissesi ile kardeşi Sümeyye Erdoğan.

Gıda sektöründen hükümete tepki "Baskınlar sorunu çözmez!"89 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 29.643 yeni vaka tespit edilirken, 215 kişi hayatını kaybetti, 31.467 kişi sağlığına kavuştu!42 izlenme
İki cumhurbaşkanı arasındaki fark!130 izlenme
Ukrayna ordusu, Rus ordusuna ait bir tankı böyle imha etti!96 izlenme
Arşiv konuşuyor! Erdoğan, iktidarı 'çetelerle, mafya ile çalışan kafa' diye yerden yere vurmuştu, sonuç ortada!82 izlenme
İBB soruşturmasında itirafçı olduğu iddia edilen Fatih Keleş'in avukatından flaş açıklama22 izlenme
Erdoğan söz vermişti: Bakanlığın sitesinde var, gerçekte yok!19 izlenme
1915 Çanakkale Köprüsü'nün verileri ortaya çıktı: Köprü değil kara delik açmışlar!40 izlenme