Auto-Created-3
26 Nisan 2024 ( 39 izlenme )
Reklamlar

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yoğun yağış metro istasyonunu göle çevirdi

İstanbul'da beklenen sağanak yağış nedeniyle Gaziosmanpaşa ilçesindeki metro istasyonu da su baskınına uğradı. Yağışın dakikalar içinde kuvvetlenmesi sonucu metro istasyonu su altında kaldı ve vatandaşlar yaşadıkları panik anları kameralara yansıdı. 


Meteoroloji ve AKOM'un yağış uyarılarına rağmen şiddetli yağışlar, bazı bölgelerde sel ve su baskınlarına neden oldu. İstanbul Valisi Davut Gül, su basma riski taşıyan yerlerin boşaltılması çağrısında bulundu. Yağışlar nedeniyle oluşan selden etkilenen bölgelerde vatandaşların güvende olmaları için gerekli önlemler alınmaya çalışıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'de büyük çözülme: Fark en az 20 puan! Melek Mosso'dan AKP'li Başkanvekiline ders gibi cevap Ergenekon kumpasçısı, FETÖ 'tetikçisi' Zihni Çakır emekli amirallere tezgâhı örtmek için mi sahnede? Diyanet'e bir günde beş ihale