Kamuyounda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen ve İsmailağa'nın etkili isimlerinden biri olan Ahmet Mahmut Ünlü, bu defa vites yükseltti.
"Cübbeli" 24 Eylül 2023'teki "Haftalık Sohbet"inde, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve İsmailağa hocalarından olan Mahmut Eren'i hedef aldı.
Aydemir'in kurduğu "Tarih Okulu" üzerinden söz konusu isimlere tepki gösteren Ünlü'nün, sohbetinde Eren'in ismini ise telaffuz etmekten çekindiği görüldü.
Aydemir'e 'hadis' üzerinden de yüklenen 'Cübbeli' şunları söyledi:
"Tarih Okulu'na İsmailağa hocalarından, en başında bulunanlardan biri var. O da oraya üye olmuş, ders veriyor. Kimlerle berabersin? Geçen sene vakıf oldum, dedim, 'Şimdi karıştırmayalım, belki tövbe ederler' ama yok. Yine İsmailağa'nın en meşhur hocası, Aydemir ve Görmez'le orada. Bir Mehmet Görmez'in bulunduğu ortama adam da bakacak sarıklı, cübbeli, meşhur da bir adam. Mahmut Efendi hazretlerinin yakınlarından. Dolayısıyla demek ki buradaki hocalar sağlam. O da girecek oraya. Tamam o hoca efendi belki yanlış bir şey konuşmayacak ama orada 30 kişinin zehrine maruz bırakacak. Vallahi bu kafayla bir yere varamazsınız. Hemen tövbe etmeniz lazım."
Yeniçağ
Tacikistan’da başörtüsü yasaklandı22 izlenme
AKP'de peş peşe istifalar!74 izlenme
AKP'nin kalesi olan şehirde ucuz şeker izdihamı! Kuyruktaki vatandaş isyan etti 'Söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Ağzımızı da açtırmıyorlar, oturup ağlamak lazım'60 izlenme
137 yeni cezaevi yolda!87 izlenme
Hayvancılıkta durum vahim: Et ve süt sorunu kapıda28 izlenme
Zamların ardı arkası kesilmedi: Asgari ücret zammı vatandaşın cebine girmeden eridi!39 izlenme
Damada 'sınırsız harcama' yetkisi!228 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Böyle bir yere çocuğum, eşim girmez140 izlenme
CHP’li başkandan hamle: T.C. ibaresi geri geliyor!
Kırmızı et zammını başkan ifşa etti!
Akın akın geliyorlar: Tek köyden 300 Afgan mülteci Türkiye'ye giriyor! Kaçak giriş sayısı günlük 500 ila 1000 kişiye çıktı!
AKP'li isimden tepki çeken sözler: "32 milyon çalışanın 16 milyon emekliye bakması sürdürülemez"