İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoığlu'nun gözaltına alınmasının ardından Türkiye'nin birçok ilinde yaşanan protestolarda en sert müdahaleler Saraçhane'de yaşandı.
Polis ile özellikle öğrencilerin sık sık karşı karşıya geldiği olaylarda, polisin protestcoulara işkence yaptığı iddia edilen görüntüler ortaya çıktı.
İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisi Eren Üner de iddiaya göre o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Eren, paylaşımlarının ardından 24 Mart günü "Kişisel Verlileri Hukuka Ayrı Ele Geçirme ve Yayma" suçundan gözaltına alındı. Vatan Emniyet'e götürülen Üner, burada yine kendi iddiasına göre, polislerin protestoculara müdahale ettiği anları sosyal medya hesaplarından paylaştığı için işkence gördü.
9 Nisan günü çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan Üner, polisler hakkında suç duyursunda bulundu.

Üner, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin işkence iddialarını yalanlasına karşılık, sosyal medya hesabından "Hakkımda gerçeği yansıtmayan açıklama yapmak yerine gözaltında olduğumu bildiğiniz tarihlere (24.04.2025 25.04.2025) ait Siber Şubenin kamera görüntülerini inceleyebilir ve silinmesine engel olabilirsiniz. uç duyurumuzun üstünden 15 gün geçmiş olmasına rağmen savcılık kamera görüntülerini halen emniyetten talep etmedi. Kamera görüntülerinin yok olmasından (!) endişe ediyorum" çağrısında bulunmuştu.

Üner, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ise, attığı tiwtlerin ardından evine polislerin geldiğini duyurarak, "Galiba hakkımda gözaltı kararı verildi. Sırf yaşadığım işkenceyi anlattığım için tekrar gözaltına alınma tehlikesiyle karşı karşıyayım" ifadelerini kullandı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Üner hakkında gözaltı kararı verilmesine tepki gösterdi.
İşkencenin suç olduğunu vurgulayan Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Eren Üner, İstanbul Emniyeti’nde uğradığı işkenceyi belgeledi, kamuoyuyla paylaştı. Şimdi evine polisler gidiyor! Yine gözaltı tehdidiyle, yine sindirme politikasıyla karşı karşıya! Bu bir hukuk devleti değil, bu açık bir intikam operasyonudur! Gerçeği konuşanları susturma, hak arayanları yıldırma girişimidir! TCK 94 – İşkence suçu işleyenler yargılanmazken, hak arayanlar tekrar gözaltına alınmak isteniyor! Eren Üner yalnız değildir! Bu ülkenin gençleri, hukukçuları, onurlu insanları susmayacak! İşkencecileri değil, ifşa edenleri cezalandıran bu düzen değişecek! Takipçisiyiz, yanındayız, asla geri adım atmayacağız!"

DSP’de sular durulmuyor, tepkiler illere sıçradı30 izlenme
CHP'liler Toma'lı ablukayı aşarak TRT önüne ulaştı: "TRT kurulduğu günden bu yana tarihinin hiçbir döneminde böyle rezil bir duruma düşmemiştir"7 izlenme
Sedat Peker, Mehmet Ağar'la ilgili flaş belgeler paylaştı! "Sizi mahvedeceğim"122 izlenme
Bayraktar'a 'Ben dilenci değilim' diye bağırmıştı... Dilek'ten acı haber531 izlenme
İnşaat maliyeti bir yılda yüzde 72,78 arttı15 izlenme
Adnan Oktar suçlamaları reddetti94 izlenme
89 yıllık zeytinyağı markası iflasın eşiğinde: Mahkeme 3 ay süre verdi2 izlenme
Deklarasyon yayınladığı için AKP'den ihraç edilen Fuat Geçen "Bu iktidar döneminde yolsuzluk kültür oldu!"689 izlenme