YouTube’da ‘Yer6’ isimli kanalda şeriatı savunan Asrın Tok ile tartışan Diamond Tema hakkında soruşturma başlatıldı. Aynı zamanda programın yayından kaldırılması için talepte bulunuldu.
Diamond Tema programda Asrın Tok ile ‘şeriat’ tartışmış, Asrın Tok şeriatı savunan tarafta yer alırken Diamond Tema şeriat karşıtı tarafta yer almıştı. Programın yayınlanmasının ardından Diamond Tema şeriat yanlısı sosyal medya hesapları tarafından hedef gösterilmişti.
Bu kez de YouTuber terör örgütü IŞİD tarafından fotoğrafı paylaşılarak tehdit edildi. IŞİD’in Horasan kolunun gayri resmi medya oluşumu el Azaim’in Türkçe servisinden yapılan paylaşımda, Diamond Tema fotoğrafıyla birlikte açıkça tehdit edildi. Diamond Tema’nın kafasına silahla ateş edildiği bir görsel paylaşıldı.

Kaynak: TELE1
Patronlar Çalışma Bakanı'na resti çekti, asgari ücret için tarih verdi65 izlenme
AKP’lilerin ayrımcılığı ifşa oldu, yazışmalar ortalığa döküldü! "AKP'li değilsen yardımdan yararlanamazsın"391 izlenme
Kanal İstanbul protokolü mahkemelik!128 izlenme
Ekonomi uzmanı kara haberi verdi: ‘Bazı emeklilere Temmuz ayında zam yapılmayabilir’37 izlenme
Gülşen'in tutuklanması canlı yayında tansiyonu yükseltti! Barış Yarkadaş ve eski AKP'li vekil arasında sert tartışma!62 izlenme
CHP'li İlgezdi: AKP kendi derdine yansın, hezimete uğrayacaklar101 izlenme
Erdoğan'ın gösterdiği harita farklı mı?213 izlenme
Katarlılar Eskişehir’e de göz dikti72 izlenme