İran Devrim Muhafızları Ordusu, Gerçek Vaat 4 Operasyonu'nun 33. dalgasında Tel Aviv ve işgal altındaki toprakları hedef alan füze saldırıları düzenlediğini açıkladı. Operasyonda bir tonluk savaş başlığına sahip HayberŞekan füzeleri kullanıldığı belirtildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, Gerçek Vaat 4 Operasyonu'nun 33. dalgasının Amerikan ve İsrail hedeflerine karşı gerçekleştirildiği duyuruldu.
Açıklamaya göre, bu dalgada bir tonluk savaş başlığına sahip çok sayıda HayberŞekan katı yakıtlı füze kullanıldı. “Tel Aviv ve işgal altındaki toprakların kalbinde 10'dan fazla KhyberShakkan füzesi hedefleri vurdu” dendi. Operasyonun devamında ABD donanmasının beşinci donanma üssüne de saldırıldığı ve tüm füzelerin belirlenen hedeflere isabet ettiği belirtildi.
Açıklamada, İsrail ordusunun uyguladığı sıkı sansüre rağmen, çatışmaların ve Demir Kubbe hava savunma sisteminin aşıldığına dair bazı görüntülerin ortaya çıktığı ifade edildi ancak hangi görüntülere atıf yapıldığı belirtilmedi.
Açıklama, "Sizi rahat bırakmayacağız" sözleriyle sona erdi.
Her şey Erdoğan için: Bursa Büyükşehir Belediyesi personeline Erdoğan'ın mitingine katılımı zorunlu tuttu33 izlenme
Türkiye'de sefalet endeksi son 25 yılın rekorunu kırdı!51 izlenme
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'etkin pişmanlık' başvurusu yaptı28 izlenme
Bir ihbar ve iki aylık teknik takip: İşte ünlü isimlere uyuşturucu operasyonunun bilinmeyenleri34 izlenme
Bakan Güler'den 'teğmenler' açıklaması: "Emir komuta zinciri devre dışı bırakılmıştır"41 izlenme
AKP'li başkan, kendisi hakkında haber yapan yerel gazetelere zabıta gönderdi!103 izlenme
Sedat Peker’in o iddiası doğrulandı!65 izlenme
İran'dan İslam ülkelerine İsrail çağrısı: "Derhal kapatın ve kovun"47 izlenme
'Eşimi erkek doktor muayene edemez' dedi, asistan doktorun burnunu kırdı!
Mehmet Akif Ersoy dosyasında yeni ifade: "Ne zaman gelse ortaya uyuşturucu çıkıyordu"
Alman popüler tarih dergisi History Life, ‘En büyük devrimciler’ dosyasında Atatürk’ü bu sözlerle anlattı "Atatürk, sarsılmaz bir Cumhuriyet yarattı"
Mahir Ünal’ın skandal sözlerine vatandaştan tepki: "Tek kelimeyle küstahlık!"