Irak medyası, Kürt Bölgesel Yönetimi’ne bağlı Erbil ve Anbar vilayetindeki ABD üslerine İran tarafından gerçekleştirilen saldırıda kullanılan füzelerin fotoğraflarını yayınladı.
İran’ın kendi sınırları içinden fırlattığı belirtilen karadan karaya füzelerin bir kısmı patlamamıştı.

FOTO: DHA
Irak basını, Ayn el Esad Hava Üssü yakınlarındaki Hit şehrine düşen ve patlamayan bir füzenin görsellerini paylaştı.
Irak ordusu, yerel saatle gece 01:45 ve 02:15 arasında 22 füze fırlatıldığını ve bunlardan 17'sinin Ayn el Esad Hava Üssü'ne düştüğünü açıklamıştı.
Yetkililer iki füzenin patlamadığını açıklarken beş füzenin de Erbil'e düştüğünü ve hepsinin IŞİD’le mücadele için kurulan uluslararası koalisyonun merkezini vurduğunu belirtti.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/sondakikairakmedyasiyayinladiiranabdyiofuzelerlevurdu5555856/
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkında tahliye kararı8 izlenme
Şahlanan ekonominin geldiği nokta: Restoranlarda Shrinkflasyon dönemi başladı26 izlenme
Ailece sinemaya gitmek lüks oldu19 izlenme
Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye tekstil ambargosu!103 izlenme
Erdoğan’dan parti yöneticilerine Cumhurbaşkanı forslu İsviçre malı hediye saat32 izlenme
Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı vahim tablo: "753 milyon TL zarar!"73 izlenme
Atatürk’e hakaret etti, yargı çarptı!232 izlenme
Erdoğan'a sınırsız yetki teklifi: "Meclisi kapatıp gidelim daha iyi!"47 izlenme
Kocaeli Gebze'de indirimli ürün satılacağını duyan vatandaşlar izdihama neden oldu: Az kalsın canlarından oluyorlardı, kavgaya tutuştular
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun: "Emekliye bir zam daha gelecek. Belki 11 bin, 12 bin belki daha üstünde bir rakamın açıklanacağını düşünüyorum"
AKP'li isim Giresun'daki sel felaketinde yurttaşları suçladı!
Nebati'nin sözleri AKP içinde de rahatsızlık yaratmış