Home
19 Kasım 2023 ( 34 izlenme )
Reklamlar

İnşaat çalışmaları sırasında işçilerin üzerine vinç devrildi: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

İnşaat çalışmaları sırasında işçilerin üzerine vinç devrildi: 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Malatya'da bir şantiyede çalışan işçilerin üzerine vinç düştü. Olayda 3 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi de ağır yaralandı.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde saat 15:15 sıralarında meydana gelen olayda, Saraybosna Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir şantiyede vinç bilinmeyen nedenle işçilerin üzerine düştü.


3 ÖLÜ, 2 CİDDİ YARALI
Olayın ilk işaretlerine göre Fatih Kızılkaya, Mesut Gündoğan ve ismi henüz bilinmeyen bir kişi hayatını kaybederken, 2 işçi de ağır yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Vali Hulusi Şahin ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar olay yerine gelerek bilgi aldı. Şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırılan kişilerin durumunun ciddi olduğu ortaya çıkarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

DİSK başkanı asgari ücret şartını şu sözlerle dile getirdi: net 13 bin 200 TL olmalı Açlık sınırı asgari ücretin üstüne çıktı! Vatandaş dar boğazda! İktidardan 50 kişilik programa 1 milyon 163 bin TL… Bakan Işıkhan, memur maaşlarına ilişkin düzenleme hakkındaki sorulara yanıt verdi