Home
08 Aralık 2022 ( 29 izlenme )
Reklamlar

'İngiltere, Ukrayna'ya yapılan yardımın ardından füze stoklarını yenilemek için 229 milyon sterlin harcayacak'

'İngiltere, Ukrayna'ya yapılan yardımın ardından füze stoklarını yenilemek için 229 milyon sterlin harcayacak'

Times, İngiltere'nin Ukrayna'ya askeri yardımın bir parçası olarak sağladığı NLAW tanksavar füzelerinin yerine yenilerini satın almak için yaklaşık 230 milyon sterlin harcayacağını söyledi.

George Grylls'in makalesinde, "Hükümet, İsveç yapımı NLAW tanksavar füzeleri satın almak için Saab ile 229 milyon sterlinlik bir anlaşmaya vardığını duyurdu."
İngiltere Savunma Bakanlığı kaynakları, ülkenin stoklarının neredeyse yarısı olan yaklaşık 7.000 tanksavar füzesinin Ukrayna'ya teslim edildiğini bildirdi.

Yeni NLAW partisinin 2024'te İngiliz Ordusu'na teslim edileceği ve anlaşma kapsamındaki tüm füzelerin teslimatının 2026'da tamamlanacağı belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa'da baston görünümlü 80 cm'lik bıçakla yakalanan Suriye uyruklu bir kişinin çocuk istismarı suçundan arandığı çıktı! Dolardan hızlı artıyor! Betam: "İstanbul’da ortalama kira artışı yüzde 70’e ulaştı" İlber Ortaylı'dan Ayasofya eleştirisi: “Ayasofya'da namaz kılınmaz. Yapısı kaldırmaz. Kabe'nin içine herkes giriyor mu?" Meral Akşener'den Erdoğan'a zor soru: 'Bir milyar dolar kimin cebine girdi?'