Türkiye’de seçim atmosferini yoğunlaşırken İngiltere’nin saygın gazetelerinden Sunday Times, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kapsamlı bir haber yayınladı.
Louise Callaghan imzalı haberde, “Kemal Kılıçdaroğlu: 74 yaşındaki Türk alim Erdoğan defterini kapatmak istiyor” başlığı kullanıldı. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkıdna içinde CHP’nin de dahil olduğu Millet İttifakı’ndan bir partiden bir siyasetçinin, “Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesi dar görüşlülük. Ne kadar esnek olmadıklarını gösteriyor. Her zaman kaybeden adamı aday gösteriyorlar” sözlerine yer verildi.

Sunday Times’taki haberde, Kılıçdaroğlu hakkında detaylı yorumlar yapıldı.
Fakat Kılıçdaroğlu’na desteğin giderek arttığına dikkat çekilen ve Kılıçdaroğlu’nun adaylığının karşılık gördüğünün belirtildiği haberde, “Fakat Kılıçdaroğlu’nun destekçileri usta siyasetçinin zamanının geldiğini düşünüyor” yorumu yapıldı.
Gazeteye konuşan deneyimli bir Türk iş insanı ise, “Türkiye artık karizmadan bıkmış olabilir” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan övgüye gönderme yaptı. Sunday Times’taki haberde, “Geçen ay belki de kariyerinin en büyük siyasi zaferini elde etti. Aralarında milliyetçiler, muhafazakarlar ve laiklerin de olduğu altı muhalefet partisinin desteğini aldı bir de HPD’nin desteğini aldı” denildi.
Sözcü
Merkez Bankası dolar arıyor: Yabancıya sıfır faizle TL verecekler!32 izlenme
Kızılay uçamayan uçağa 245 bin dolar verdi, 'muhtelemen' geri alınacağını öne sürdü!91 izlenme
Sosyalist Güç Birliği, tarikatlara karşı laikliği haykırdı: Sarıklı ve cübbeli şahıslardan saldırı girişimi!35 izlenme
Özgür Özel'den TRT'ye: "Dirime gelmeyen ölüme de gelmesin"22 izlenme
AKP'li Veysi Kaynak skandalı savundu: “Krediyi Ziraat’ten değil Ziraat Katılım’dan aldım”14 izlenme
Milli Savunma Bakanlığı yeni görüntüleri paylaştı: Suriye'deki hainler böyle vuruldu34 izlenme
Taksiciler yine istediklerini alamadılar! Esnaf Odası'nın yeni zam talebine yanıt: Yetki UKOME'de22 izlenme
Erdoğan'dan tarihi çark ! “Rusya’dan özür dilemeyeceğiz. Hava sahamızı ihlal edenler bizden özür dilemeli” demişti ama özür diledi !479 izlenme
Aydın Gençlik Festivali'nde sahneye çıkan Özlem Çerçioğlu halk tarafından yuhalandı! Apar topar sahneyi terk etti
60 bin mükellef vergi kaçırdı! 47 milyarlık eksik beyanı bakanlık yakaladı
Iğdır Ovası'nın tamamını İsrailliler aldı!
Ayhan Bora Kaplan davasında dikkat çeken gelişme: Vurulan personel şikâyetini geri çekti... Tutuklu isim tahliye edildi