Yakutiye ilçesinin Saraybosna Caddesi’ndeki 3 katlı züccaciye mağazasının sosyal medya hesabında, ürünlerin yarı fiyatına satılacağı duyuruldu. Corona virüsü vaka sayılarının bazı bölgelerde artmasına rağmen sabah erken saatlerde iş yeri önünde çoğu kadın onlarca kişi toplandı. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayan kalabalık, saatlerce mağazaya girmek için bekledi.

Foto: DHA
“CORONA VAR BİLİYORUZ…”
Yoğunluk nedeniyle iş yeri çalışanları, polisten destek istedi. Polisler, giriş ve çıkışlarda bekleyip, mağazaya giren kişi sayısını kontrol etti. Ancak kalabalığın mağazaya giriş için ısrar etmesi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Mağaza önünde oluşan uzun kuyruğu gören bazı kişiler de sırada bekleyenlere tepki gösterdi.

Foto: DHA
İş yeri müdürü Murat Yazıcı, “İçeri ekiplerin eşliğinde 10 20 kişi alıyoruz. Herkese yetecek kadar kampanyalı ürünler var. Corona virüsü var, evet biliyoruz ancak her türlü tedbiri alıyoruz” dedi.

Foto: DHA
“KENDİMİZİ KORUYARAK GELDİK”
Kuyrukta bekleyen kadınlardan Sevgi Gül ise “Kendimizi koruyarak geldik. İçeride ev eşyaları var. Tabi ki sağlık önemli ama açık havadayız, ona göre buradayız. Bu kadar kalabalık olduğunu bilseydim hayatta gelmezdim. Çok beklediğim için gidemiyorum. Neredeyse 2 saattir bekliyorum. Virüs sadece burada yok her yerde var. İçeride indirim var” diye konuştu. (DHA)

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/indirimlicoronaviruskuyrugu6318786/
Mine Tozlu Sineren'den SPK'ya yanıt: 'İnanıyorum ki süreç gerçek suçluları ortaya çıkartacaktır'43 izlenme
Dindar ile dinci arasındaki farklar310 izlenme
ABD yargısında Halkbank gerilimi92 izlenme
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan büyük fark! Erdoğan için kriz kapıda...İşte şok sonuçlar40 izlenme
Sedat Cezayirlioğlu gözaltına alındı50 izlenme
AKP'li başkanın ağabeyi alkol kontrolünü reddetti, polisi dövdü!341 izlenme
Türkiye'yi enflasyon vurdu: 3 yılda tam 4 kat arttı28 izlenme
İçki ve sigarada ÖTV artışı belli oldu56 izlenme
Yatırımcının terk ettiği Türkiye için Financial Times’ten 14 Mayıs analizi
Özel'den Kılıçdaroğlu'na yanıt! "Uzlaşı yok. Butlan kararını tanımıyoruz. Kurultay kararını görmeden görüşmem"
Atatürk posterlerini kaldırtan müdüre uyarı cezası!
Afgan göçüne önlem: Yunanistan, Türkiye sınırına 40 km’lik çelik duvar ördü!