CHP'li Muharrem İnce yapişletdevret modelini sert bir dille eleştirdi.
Yandaşlara kaynak aktarımının bir yolu haline gelen yapişletdevret modelinin bedelini halk ödüyor. Yüksek garanti bedelleri ile verilen ihaleler tepki topluyor.
CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalar yaptı.
İnce art arda şu tweetleri attı; Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sırasında, şeffaf kamu ihalesi sistemini terk ederek, apar topar yandaş müteahhitlere yapişlet yöntemiyle verilen projelerin, ileride milletimize ağır bedeller ödeteceğini söylemiştik. Rakibimiz de her zamanki kibirli yaklaşımıyla bunlar yapişletdevret modelini bilmiyorlar havası içindeydi. Sonuç her zamanki gibi yine aldatılmış olmalarıyla sonuçlandı. Vatandaşın milyarlarca lirası bütçeden Hanehalkına Transferler adı altında, yandaş müteahhitlere aktarılıyor. Kötü yönetim, iş bilmezliğinin maliyetini, ortak akılla davranmamanın maliyetini, hesapkitap bilmemenin yani maliyetfayda analizi yapmamanın maliyetini milletimize ödetmeye devam ediyor."

http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/inceyapisletdevretmodelininbedelinihalkoduyorh113404.html
Oğuz Haksever'in mikrofonu açık kaldı Erdoğan Yassıada'ya 'Yaslı ada' derken 'Ne yaslısı be, Canına okumuşsun adanın' sözleri duyuldu !179 izlenme
Göz göre göre kul hakkı yiyorlar: Bandırma Üniversitesi'nden adrese teslim kadro ilanı43 izlenme
Türk Hava Kuvvetleri gösteri ekibi ‘SOLOTÜRK' Çanakkale semalarında çocuklar için uçtu!44 izlenme
'15 Temmuz'da Hz. Muhammed İstanbul'daydı' demişti: Hurafe Reis çakarlı Mercedes'e binerken görüntülendi!30 izlenme
Kasımpaşalı vatandaşın tespitini duyanlar kulaklarına inanamadı! 'Dolar dünyanın her yerinde 14 lira!'73 izlenme
Verdik yetkiyi, kaybettik ekmeği22 izlenme
Suriye'de tutuklu bulunan IŞİD'li teröristler rastgele serbest bırakılıyor !1271 izlenme
Erdoğan'dan hayalkırıklığı yaratan açıklama: Elektrik faturalarına indirim gelmedi!48 izlenme
Kuşadası Belediye Başkanı'ndan AKP'li Çerçioğlu'na sert tepki
“Ben savcıyım” diyerek İETT otobüsünde tehditler savurmuştu: Sahte savcı tutuklandı
Türkiye, Bulgaristan ve Romanya mayın anlaşması imzaladı: NATO üyesi üç Karadeniz ülkesinin hedefleri neler?
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: "Yılmıyorum, korkmuyorum, geri adım atmıyorum!"