Home
19 Ekim 2019 ( 2386 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'nun çağrısına İstanbul Barosu'ndan yanıt! Suç duyurusuna katılacaklar!


İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci garları ihalesi ilgili yapılacak suç duyurusuna katılacaklarını açıkladı.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını kapsayan ihaleden İBB iştiraklerinin hukuksuzca elenmesiyle ilgili yetkililer hakkında Pazartesi günü (20 Ekim 2019) suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, sosyal medya hesabından usta Gazeteci Uğur Dündar'ın "Haydi İstanbul Barosu ve değerli Baro Başkanı @DURAKOGLU2016 Sizi ve üyelerinizi 16 milyon İstanbullu adına tarihi bir görev bekliyor... #HepimizEkremBaşkanınYanındayız" mesajına "Oradayız Uğur Bey... Biz “avukatız”..." tweetiyle yanıt vererek pazartesi gerçekleştirilecek suç duyurusuna katılacaklarını duyurdu.

http://www.krttv.com.tr/gundem/imamoglununcagrisinaistanbulbarosundanyanith16995.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Cengiz bir sektöre daha girdi, havacılık şirketi kurdu! İsrail, Gazze'de 8 binden fazla çocuğu öldürdü Afette de itibardan tasarruf edilmedi! Soylu, selin vurduğu Bursa'ya 50 araçlık konvoyla gitti! İmamoğlu'nun Erzurum mitingine taşla saldıranlara dava açıldı