İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun eposta adresine 27 Mart'ta “Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm” yazılı mesaj gönderen Tuna G., İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
“PİŞMAN DEĞİLİM”
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine tutuklanması talebiyle sevk edildi.
Hakimlik sorgusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eposta adresine tehdit içeren yazıyı kendisinin gönderdiğini kabul eden şüpheli Tuna G., “İlgili mailleri ben gönderdim. Herhangi bir pişmanlığım yoktur” dedi.
“KAÇMA ŞÜPHESİ VAR”
Hakimlik, şüpheli Tuna G'yi “tehdit” suçundan tutukladı.
Kararda, “Şüphelinin alınan savunmalarında ilgili mailleri kendisine ait olan eposta hesabından müştekinin eposta hesabına attığını ve hiçbir pişmanlığının olmadığını belirtir ifade içerikleri, şüphelinin kayıtlı adresinde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayışı ve hakkında çıkarılan yakalama kararına istinaden ifadesinin alınabilmiş olması nedeniyle kaçma şüphesi olduğu” belirtilerek tutuklanmasına hükmedildi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/imamoglunutehditedensupheliadliyeyesevkedildi5737317/
CHP'li İrgil'den 'yeni sistem'e tepki: Göçe neden olacak135 izlenme
1999-2008 Arası Sigorta Başlangıcı Olanlar Dikkat! Emeklilikte Yeni Düzen Geliyor76 izlenme
CHP’li belediyenin açtığı yolları AKP’li belediye "biz açtık" dedi!47 izlenme
İzmir yanarken İzmir milletvekili! Şimdi bu bizim vekilimiz mi? Ömür boyu maaşını biz mi vereceğiz?41 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularının evini basıp darp ettiği kavganın görüntüleri ortaya çıktı58 izlenme
Bakan Nebati'den EYT açıklaması50 izlenme
15 bin silah! İhanetin ‘kozmik odası’150 izlenme
600 bin kişilik anket vahim tabloyu ortaya çıkardı!111 izlenme