İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, İBB'de çeşitli terör örgütlerine mensup 557 kişinin çalıştığına yönelik açıklamasına sert sözlerle tepki gösterdi. İmamoğlu, şöyle dedi:
“BAK BAK BAK…”
* En sıra dışı, en akıl dışı, gerçekten psikolojik analize de ihtiyaç olan bir konuya geliyorum… Bu psikolojik analize ihtiyaç duyulan konu da, TBMM'de konuştuğunu, tavırlarını gerçekten bilimsel olarak, tıbbi olarak incelenmesi gereken İçişleri Bakanı ile ilgili.
* Ne demiş sayın bakan? ‘İBB'de çeşitli terör örgütlerine mensup 557 kişi çalışıyor.' Bak bak bak… Yani 86 bin İBB çalışanını zan altında bırakıyor.
“TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYEYSE GELİP TUTUKLAYACAK”
* Bu ilk değil. Bu sayın bakanın yaptığı ilk değil, onlarcasını yaptı. Dün itibariyle aslında ben cevap verecektim. Hatta ilk gün bile cevap vermeyi düşündüm. ‘Yok, bekleyeyim.' dedim.
* Dün de bekledim. Niye? Ülkede gezen ya da bir kurumda çalıştığını bildiğiniz 557 tane terör örgütü üyesi olduğunu söyleyeceksiniz; bekledim ki herhalde gelip alacaklar onları İBB'den. Öyle ya, terör örgütü üyesiyse gelip tutuklayacak değil mi bunu?
“İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ TEHLİKE ALTINDA DEMEKTİR”
Yalanı konuş, iftirayı at, köşene çekil… Hem Meclisteki tutumu, tavrı, davranışları kavga etme biçimi, psikolojik ruh hali, yüz ifadeleri açısından ben buradan çağrı yapıyorum, ciddi bir öneride bulunuyorum ve bu önerim ciddiye alınsın istiyorum.
* Bağımsız sağlık kuruluşları gelsinler ve bu, psikolojisi ciddi şekilde bozulmuş sayın bakanla ilgili bir analiz yapsınlar.
* Çünkü Türkiye'nin bu kadar önemli bir kurumunun başındaki insanın psikolojisi bu haldeyse bizim kadim kurumumuz, İçişleri Bakanlığımız tehlike altında demektir.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/imamoglundansuleymansoyluyacokserttepki6818921/
Kapanan şirket sayısı yüzde 56 arttı56 izlenme
Erdoğan artık canlı yayında bile Bakan’a çıkışıyor! 'Müsaade edin de konuşalım!'107 izlenme
'Kadın eli tutmak ateş tutmaktan korkunç' diyen Adıyaman Üniversitesi rektörü kadınlarla halayda !139 izlenme
17 Aralık soruşturmasını yapan ve ABD'ye kaçan polis tanık oldu "1 numara dediğimiz kişi Erdoğan'dı"1126 izlenme
Maduro, ABD'de: İlk görüntüler geldi10 izlenme
Devlet okulunda 'paralı sınıf' skandalı!128 izlenme
Yüz yüze eğitime bir hafta kala endişelendiren haber… Adım adım kaosa!72 izlenme
Bebek katillerinin ifadeleri ortaya çıktı: Yenidoğan Çetesi etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyor31 izlenme
Emekli maaşlarına zam oyunu!
Meteoroloji'den 9 kentimiz için "sarı kodlu" uyarı
Türkiye'nin gözü Narin davasında: Mahkemede kan donduran cinsel istismar iddiası! Sürüntü örnekleri ne anlatıyor?
Hatay'da neler oluyor? “Yakında geleceğiz. Biz İslam devletiyiz” diyerek mezarlara saldırdılar!