Home
05 Ağustos 2025 ( 13 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'ndan iktidara 'sahte diploma' tepkisi: "Sahtecilik almış başını gitmiş"


İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sahte diplom skandalları üzerinden iktidara sert sözlerle yüklendi.


23 Mart 2025'ten beri Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'yi sarsan "sahte diploma" skandalına ilişkin açıklamada bulundu.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iktidarı sert ifadelerle eleştirirken, "Skandalın boyutları korkutucu ama iktidar için varsa yoksa benim diplomam ve Cumhurbaşkanlığı adaylığım" diyerek iktidarın kendisinin Cumhurbaşkanlığı adaylığını engellemeye odaklandığını vurguladı.

İmamoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’de sahte diplomalar eDevlet’e sahte eimzayla kaydedilmiş, kimsenin haberi bile olmamış. Skandalın boyutları korkutucu ama iktidar için varsa yoksa benim diplomam ve Cumhurbaşkanlığı adaylığım.

Yargı, halkın seçtiği başkanın hakkını engellemekle meşgulken, sahtecilik almış başını gitmiş. Bu tablo gösteriyor ki asıl sorun adaletsizliktir.

Ama az kaldı, siyasetin aparatı olan yargı düzeni de, sahtecilerin cirit attığı Türkiye görüntüsü de bitecek, çürümüşlük son bulacak.

HERKES İÇİN, HER YERDE

ÖNCE ADALET

ÖNCE HÜRRİYET"

mamoglu.png

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

PTT'de daire başkanı olan AKP'li Fatih Tezcan, belediyede de görev alıyor! Bahçeli’nin eski danışmanı Mümtaz'er Türköne: "Erdoğan süreci tırpanlayacak, Bahçeli erken seçime götürecek" Dr. Serdar Savaş 'Yasağı lütfen 14 güne çıkarın, bu bizim son şansımız !' Freedom House: Türkiye bu yıl da internet özgürlüğünde geride kaldı