Sosyal medya platformu X'teki ana hesabı erişime engellenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, yeni açılan hesabı 'Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nden üzerinden gençlere çağrıda bulundu.
"Sevgili gençler, tüm arkadaşlarınızla paylaşın" diyerek gençlere seslenen İmamoğlu, "Yasakları, adaletsizliği ve size dayatılan umutsuzluğu hep birlikte söküp atacağız. Özgür ve yasaksız bir ortamda öyle güzel işler yapacağız ki tüm dünya sizi konuşacak" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
"Hep birlikte Türkiye’yi hak ettiği noktaya yükselteceğimiz günlerin heyecanıyla, ülkemizin geleceğini tasarlıyoruz. Sizler benim en iyi takım arkadaşlarım olacaksınız. Hep birlikte çalışacak, çözüm ve fikirler üreteceğiz. Yapay zekadan girişimcilik dünyasına, inovatif fikirlerden kültür ve sanata, ekonomiden spora kadar birçok alanda sizlerle birlikte güzel işlere imza atacağız.
Hazırlanın, büyük bir yolculuğa çıkıyoruz."

Sözcü
Mansur Yavaş'a soruşturma açmışlardı, Esenyurt kayyumu da 'çorba' dağıtmaya başladı!12 izlenme
Saraçhane’de tarihi buluşma: Altılı Masa meydana indi36 izlenme
Ekim ayının sürprizi petrolden gelebilir: Akaryakıt 50 TL'ye koşuyor26 izlenme
İktidar memurlara cimri, imamlara bonkör15 izlenme
Başarır'dan çok konuşulacak iddia: "Demirören ve 5 şirket, 19-20 Aralık'ta dövizini 17-18 liradan satmıştır"66 izlenme
Teyzemiz RTE'yi fena bombalıyor 'Sıkılmıyor çıkıyor oraya bir de Müslümanlık taslıyor, biz gavur muyuz, biz de müslümanız elhamdülillah !'1150 izlenme
Cumhuriyet mirası botanik bahçesinde inşaat mı başlıyor?122 izlenme
Mansur Yavaş’tan, "kılıçlı yemin" nedeniyle ihracı istenen teğmenlere destek22 izlenme