Anasayfa1
16 Temmuz 2025 ( 22 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'na hedef göstermeden beraat tehditten ceza


İmamoğlu, Akın Gürlek'i hedef göstermeden beraat etti. İmamoğlu'na hakaretten ve tehditten ceza verildi.


İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek davasında hakimm karşısına çıktı. İmamoğlu, terör örgütü ile mücadele eden kamu görevlisini hedef gösterme, tehdit ve hakaret iddiaları ile yargılandı.

İmamoğlu, hedef gösterme iddiasından beraat ederken diğer iki cezadan hapis cezası aldı. İmamoğlu'na toplamda 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Tehdit ve hakaret suçlamaları oy çokluğu ile verildi.

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son araştırmada Cumhur İttifakı'nı şoke eden sonuç! Erken seçim isteyenlerde ciddi artış! Sarayın danışmanı Şeref Malkoç 'AKP ahlâki yapıyı çökertti. Kumarı bile imam hatipliler yönetiyor !' AKP'li vekil seçmeni böyle tehdit etti: Silahlı çeteler yine şehirde... İliç'te maden faciası: Arama kurtarma çalışmalarına ara verildi