Home
29 Haziran 2025 ( 16 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu Erdoğan'ı cezaevinde de yendi


AnkAr Araştırma'nın anketine göre, 1834 yaş arasındaki seçmenler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 62,5'i Ekrem İmamoğlu, yüzde 26,2'si Recep Tayyip Erdoğan dedi. Anket sonuçlarında Erdoğan yüzde 50'yi gene geçemedi


Ankara Araştırma'nın yaptığı son Cumhurbaşkanlığı seçim anketi sonuçları da belli oldu. Muhtemel adaylara verilen desteğin yaş gruplarına göre dağılımı ise dikkat çekti.

1834 yaş aralığındaki vatandaşların tercihi yüzde 62,5 ile Ekrem İmamoğlu olurken aynı yaş grubunda Erdoğan'ı destekleyenlerin oranı yüzde 26,2 oldu.

3455 yaş aralığındaki vatandaşlara sorulduğunda ise Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen vatandaşların oranı yüzde 42,8 olurken, Erdoğan'ı destekleyenlerin oranı yüzde 46,5 oldu.

55 yaş üst seçmenler ise yüzde 54,3 oranında Ekrem İmamoğlu'nu seçerken yüzde 34,7 oranında Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın yüzde 60 oy aldığı köyde çilekçiler "para etmiyor" diye ürünlerini tarlaya dökmeye başladı TCDD, Aselsan'la 1.69 milyar liralık sözleşme imzaladı Akşener'den "Mansur Yavaş'ı aday göstermek için imza kampanyası başlatıyor musunuz?" sorusunu cevapladı CHP 8 ayda 70'inci kez meydanlarda: Binler iradesi için bu defa Kilis'te bir araya geldi