23 Mart'ta tutuklandıktan sonra İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, cezaevinde olsa da vatandaşların dertlerini unutmuyor.
İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, elektrikte konut abonelerine yapılan yüzde 25 zamma tepki gösterdi.
Elektriğe yapılan zam konusunda iktidarın suspus olduğunu belirten İmamoğlu, "Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar. Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
"Sabahtan akşama kadar hiç utanıp arlanmadan hakkımızda olur olmaz iftira edenler, söz konusu elektriğe yapılan %25 zam olunca suspus.
Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar.
Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor.
Hukuk bu ülkede en güvenilmez kurum olduysa bunun tek sebebi yargıyı siyasallaştıran akıldır. Kimse yargıya güvenmiyor.
Deprem oluyor hesap sorulmuyor, yangın oluyor hesap sorulmuyor, sel oluyor hesap sorulmuyor, kara parayı aklayanlar milletin önünde şov yapıyor, yenidoğan bebeklerin hayatı üzerinden çeteler kuruluyor, uyuşturucu tacirleri cirit atıyor, yine hesap sorulmuyor.
Muhalefete, öğrenciye, gence aslan kesilenler konu bunlar olunca siniyor, kafasını sokacak yer arıyor.
Bu adaletsizliktir ekonomiyi bu hale getiren vatandaşları geleceğe güvenmez hale getiren.
Unutmayalım ki bizim gibi ülkelerde; ne kadar hukuk ve demokrasi o kadar aş ve iş.
Siz gideceksiniz ve bu ülke düzlüğe çıkacak."

Cengiz 4 koldan8 izlenme
Hükümete yakın medyanın Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki eviyle ilgili asılsız iddialarına Bodrum Belediyesi'nden tokat gibi yanıt!168 izlenme
Almanya’da iki Türk kadına ırkçı saldırı: Sadece Türkçe konuştukları için…76 izlenme
Türk Telekom'dan tepki çeken fatura uygulaması!181 izlenme
Fatih Altaylı: "Ankara'da bürokratlar gece yarısı görevden alınmamanın formülünü bulmuş"36 izlenme
Diyanet Vakfı, 2022'de bağışlarla birlikte 4 milyar TL topladı27 izlenme
Eski MKE Başkanı İsmet Sayhan'ın ifadesi ortaya çıktı: Kendisini böyle savundu!50 izlenme
CHP'li isim canlı yayında açıkladı 'AKP'li bürokratlar gizli gizli yolsuzluk dosyaları getiriyorlar! Burada söylerim ama yazık olur zavallılara'37 izlenme