Home
13 Mart 2021 ( 110 izlenme )
Reklamlar

İmamın eşinin çarşafla derse girmesi hakkında soruşturma açıldı!


Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya'nın Finike ilçesinde dört köy okulunda imamın ve çarşaflı eşinin derslere girmesine ilişkin soruşturma açtı.


Antalya'nın Finike ilçesinde dört köy okulunda imamın ve çarşaflı eşinin derslere "ücretli öğretmen" olarak girdiği fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuya ilişkin soruşturma açtı.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü, olaya ilişkin soruşturma açarken, bu kapsamda da bir müfettiş görevlendirildi.

NE OLMUŞTU?

Finike’de 4 köy okulunun ikisinde köy imamı ikisinde ise eşleri ders vermeye başlamıştı.

Köy okullarından birinde eğitim veren imamın eşinin derslere çarşafla ve yüzü tamamen kapalı şekilde girdiği ortaya çıkmıştı.

Konuya ilişkin Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden şu bilgiler verilmişti: “İlçe milli eğitim müdürümüzün iyi niyetli kullandığı bir tasarruf var. Branş öğretmenleri, derse girecek öğretmenler de görevlendirildi bu mahallelerde. Öğretmenler gittiler bir iki gün çalıştalar. Daha sonra gidemeyiz uzak dediler ve görevden ayrıldılar. Görevlendirilen imam eşi ilahiyat fakültesi mezunu. Formasyon aldığında atanacak bir kişi. Özellikle imam eşi görevlendirilmiş diye bir şey yok. Bir ya da iki kişi görevlendirildiği halde istifa etti. Kimse bulunamayınca imamın eşi ilahiyat mezunu, üniversite mezunu denilerek görevlendirildi.” 


http://www.krttv.com.tr/gundem/imaminesinincarsafladersegirmesihakkindasorusturmaacildih67414.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'den asgari ücret açıklaması: "Tok yatan saray iktidarı bizden değildir" Kanser hastası çocukların tedavileri yarım kaldı! Aileler yetkililerden yanıt bekliyor Yeni Hazine Bakanı kasadan para çıkmayacak demişti: Türkiye o projeden milyarlarca lira zarar etti! ABD’deki Halkbank davasında yeni gelişme: Anayasa Mahkemesi yolu göründü