Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, görevden alındı. Yılmaz yaklaşık 4 yıldır Bakan yardımcılığı görevindeydi. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü görevinden Bilal Erdoğan'ın desteklemesiyle Milli Eğitim'e geçen ve bugün eğitimdeki temel sıkıntıların sebeplerini hazırlayan gerici eğitim modelinin mimarlarından biri olan Nazif Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda skandal bir açıklamayla gündeme gelmişti.
TÜRKÇE'NİN YASAKLANMASINI SAVUNDU
İmam Hatip liselerinde Türkçe'nin konuşulmasının yasaklanmasını savunan Yılmaz, "Türkçe öldü" diyerek okullarda Arapça eğitim verilmesini istemişti. Yılmaz amacına ulaşamadan bir gece yarısı kararnamesiyle görevinden alındı.
YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz görevden alındı, yerine Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Cihad Demirli atandı.
tele2haber.com
İmam kızından zehir zemberek sözler! 'AKP'ye iki kez oy verdim bir daha asla. Pişmanım, haram olsun. Bu batırmadan devretmez!'53 izlenme
Cinci hocanın ifadesi ortaya çıktı! "Bana kumpas kuruldu"146 izlenme
Bu iddia çok konuşulacak! TOGG dünya devi şirkete mi satılıyor?52 izlenme
AKP’li Mahir Ünal, Erdoğan’a yapılan zammı böyle savundu!36 izlenme
Diyarbakır’da polis yaşlı kadını tekme tokat dövdü !283 izlenme
Özgür Demirtaş ile Nihat Genç arasında yeni parti kavgası! Hakaretler havada uçuştu47 izlenme
Bayrağımızın bu hali 'şehitlerimizi rencide ediyor!'194 izlenme
Mersin’de 5 yaşındaki çocuğu kırsala götürüp istismar etmeye çalışırken yakalandı! Linç edilip polise teslim edildi29 izlenme
Benzin zammını ‘Ben hep 100 liralık alıyorum’ diye savunan kafasıyla ‘harç 3 bin lira olmalı’ diyen yazar!
Deprem uzmanı onlarca şehir ve ilçeyi tek tek sıraladı! "Buralardan ev almayın, kiraya oturmayın
Milyoner sayımız patladı! İşte son rakam...
Atanamayan öğretmen, Ekrem İmamoğlu’na dert yandı: “Mülakatta torpilim olmadığı için atanamıyorum”