Zam tufanı devam ediyor... Iğdır'da ekmeğe zam geldi. Fiyat artışına tepki gösteren bir vatandaş, "Çiftçinin bir ürününe 1 lira fark verildi mi? Verilmedi. Bu haksız olan bir şey. Milleti mağdur ettiler o kadar. Ekmek 9 lira oldu. Günde en az 6 tane alıyorum. Bu böyle olmaz ki! Her şeyin bir hakkı var kuralı var. Bir ekmek 9 lira oldu" ifadelerini kullandı.
Zammın yetersiz olduğunu belirten bir fırıncı ise şunları kaydetti:
"Ekmeğin fiyatı 9 lira oldu ama bu bize yetmiyor. Bu fiyat kurtarmıyor. Zarar ediyoruz bakalım ne olacak. Her şeye zam geliyor. Eskiden 10 kuruş zam olsa kıyamet kopardı. 23 lira zam geliyor ses yok."
Tele1
AKP'li isim istifa etti, üyelik İYİ Parti'ye geçti, RTÜK Başkanı kara kara düşünüyor: Bildirim yazısını TBMM'ye göndermiyor!30 izlenme
Yerel seçimler: Kesin aday listeleri açıklandı, sandık kurulları oluşturuldu21 izlenme
Tarım Kredi marketinde skandal! 232 bin Lira buhar oldu!38 izlenme
İddia: Fatih Terim Seçil Erzan’ın evinde kaldı40 izlenme
Tokat’ta 20 kurbanda bulaşıcı hastalık tespit edildi!97 izlenme
Sedat Peker'den bomba iddia! 'Kaos Planı'nı açıkladı!116 izlenme
'Yeni elektrik zamları kapıda'39 izlenme
Halk bedavaya saray meyvesi yedi21 izlenme
AKP'li isimden olay sözler: Partimiz 31 Mart'ta hayal kırıklığı yaşayabilir
Erdoğan'ın madenci tekmeleyen müşaviri AKP'den aday!
Çocuk gelin sayısında utandıran birincilik
Sorumlulardan değil protesto edenlerden hesap soruluyor! Kocaeli'deki iş cinayetini protesto ettiği için gözaltına alınan 9 gençten 4'ü tutuklandı!