İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından, ABD Adalet Bakanlığı'nın, "reşit olmayan kız çocuklarına yönelik fuhuş ağı oluşturduğu iddiasıyla yargılandığı sırada hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'in dosyalarının bir kısmını yayımlamasıyla ilgili açıklama yaptı.
Türkiye'den küçük kız çocuklarının da istismar adasına götürüldüğüne iddiaların yer aldığı bir belge paylaşan Çömez, şunları kaydetti:
"Amerikan Adalet Bakanlığı, Epstein dosyasındaki bazı bilgi ve belgeleri kamuoyuna açıkladı. Bu belgelerde Türkiye’den küçük kız çocuklarının istismar adasına götürüldüğü yazıyor. Çocukların İngilizce bilmedikleri için zorluk çektikleri de not edilmiş. Tek kelimeyle korkunç bir insanlık suçu. Yıllar önce küresel çocuk istismarı çeteleri ile ilgili bir dosyayı zamanın İçişleri Bakanı Sayın Aksu’ya vermiştim ve bazı suçlular yakalanmıştı."
Sözcü
PFDK cezaları açıkladı: Ankargücü'nün ve yumrukçu Faruk Koca'nın cezası belli oldu!41 izlenme
3 aydır kapalı olan dükkana 391 bin lira fatura geldi!114 izlenme
Yüzünü Paris'e, sırtını vatandaşa döndü! Bakan Ersoy'un otelinde 40 bin TL'lik inci kaşıklı servis47 izlenme
Dışişleri Bakanı Fidan sert çıktı: "Türkiye, Suriye'de müdahale eder"32 izlenme
Süleymancılar beddua seanslarına başladı21 izlenme
Tarımsal girdi fiyat endeksi (tarım-GFE) yıllık yüzde 117,31 ve aylık yüzde 7,45 arttı52 izlenme
'Diyanet, kamu spotlarına 295 bin TL ödedi' iddiası77 izlenme
Fen eğitimine 25 milyon TL, imam hatibe 465 milyon TL ödenek ayırıldı!59 izlenme