Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler Türkiye'nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açtı. Depremden 13 milyon vatandaş etkilendi. Depremde binlerce ev enkaza döndü. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Depremin ilk saatlerinden itibaren İBB tüm ekipleri ile teyakkuza geçerek bögeye arama kurtarma ekiplerini sevk etti. İBB daha sonra da bölgeye yardım malzemeleri sevk etmeye başladı.
İBB bu kapsamda Şehir Tiyatroları'na ait dekor taşıma araçlarını da yardım malzemesi taşımak için yola çıkardı.
İBB Şehir Tiyatrolar'ına ait TIR'larda 13 palet ısıtıcı, 3 palet kazmakürek ve çok sayıda giyim malzemesi bulunuyor. Araçların kısa bir süre sonra Hatay'da olacağı öğrenildi.
KRT
Sağlık Bakanı açıkladı: 20.428 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.013.122'ye, can kaybı 30.061’e yükseldi!64 izlenme
İmamoğlu'na laf atmış, Türkiye'de alay konusu olmuştu: İBB, 8 yıl önce AKP'li Türküsev'i paraya boğmuş15 izlenme
Cengiz Holding'i protesto eden işçiler tutuklandı!205 izlenme
Türkiye 2023'e böyle giriyor: Et ve Süt Kurumu’nda ucuz et kuyruğu43 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "Montajcı sahtekâr"38 izlenme
İfade işlemleri başladı! Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a 40 sayfa soru85 izlenme
İran 2 milyon Afgan'ı sınır dışı edecek! Herkesin aklında aynı soru: Nereye gidecekler?73 izlenme
AFAD'a milyonluk cip alımı genelgeye takıldı, il müdürü tepki gösterdi34 izlenme
Ordu'da fırtına nedeniyle bir kişi ağaca tutunarak durabildi
Yiyemedikleri için pirzolanın fiyatını bilemediler, alabildikleri için ekmeğin ve markanın fiyatını bildiler
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'nın küfürlü videosu gündem oldu, suç duyurusunda bulundu! "Erdoğan’ın danışmanı bana gelerek..."
Erdoğan'ın korumaları, 'yol neden kapalı?' diye soran avukatı bu hale getirdi!