CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde aldığı bursla tartışılan eski bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın kardeşi Fatih Sayan'ın da 18 yaşında İBB'de işe başladığına dikkat çekti.
Gerçek Gündem'in haberine göre, Emir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fatma Betül Sayan Kaya’nın İBB’den aldığı 1.5 milyon TL’ye yakın astronomik burstan sonra bir skandal da kardeşi Bakan Yardımcısı Fatih Sayan’dan. Paşam, daha 18 yaşında üniversiteye başlar başlamaz İBB’ye de başlamış! Aslanlar gibi bankamatik memuru olmuş. Aile boyu talan…" ifadesini kullandı.
AKP'nin yönetiminde olduğu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kurumda çalışıyor gibi gösterilip verilen yurtdışı eğitim bursları kapsamında 34 kişiye toplam 61 milyon 499 bin 893 TL para verildiği tespit edildi.
AKP’li İBB yönetiminin ‘burs’ verdiği kişiler arasında AKP Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, AKP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan ve eski AKP Milletvekili Ravza Kavakçı Kan'ın da bulunuyor.
Başsavcılık, Kılıçdaroğlu’na saldırıyla ilgili soruşturma başlattı!205 izlenme
CHP AKP'nin kalesi Kırşehir’i nasıl kazandı?780 izlenme
Skandal, Sayıştay raporunda ortaya çıktı! Yoksula değil marketlere kıyak geçmişler!116 izlenme
CHP’li belediyelerin ekmek dağıtımına yasak!146 izlenme
AKP'li Abdurrahman Uzun, halktan tasarruf isteyen iktidara seslendi: "Genel müdürler yapsın tasarrufu, son model araçlar, sınırsız benzinler. Vatandaştan ne istiyorsunuz?"61 izlenme
Son anket sonuçları açıklandı! 'İstanbul seçimleri Erdoğan'a ders olmamış'53 izlenme
Kredi kartı borçları patladı51 izlenme
Volkan Konak tutuklu Ekrem İmamoğlu'na böyle sahip çıkmıştı30 izlenme