Edinilen bilgilere göre, başlatılan bir soruşturma çerçevesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir ekip İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Medya A.Ş.'ye operasyon düzenledi.
Gerçek Gündem'in edindiği bilgiye göre operasyon, "Medya A.Ş. bilgisayarlarından bilgi silindiğine" ilişkin bir ihbarın yapılması ile düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bunun üzerine bilgisayarları toplatma kararı aldırdı.

Ekipler Medya A.Ş.'nin Şişli'deki merkezine giderek, bir bilgisayara el koydu. ANKA'nın servis ettiği habere göre; soruşturmanın Medya A.Ş.'den ihale alan şirketlerle ilgili olduğu, el konulan bilgisayarın da muhasebe departmanıyla ilgili bir bilgisayar olduğu belirtildi.

Başsavcılık yetkilileri soruşturmanın gizliliği gereği bu aşamada başka bilgi paylaşamayacaklarını kaydetti.
Gerçek Gündem
4-6 yaş arasında 100 bin çocuk Kuran kurslarında: Bu yaşlarda din eğitimi değil oyun gerekiyor263 izlenme
Dikkat çeken 'Sedat Peker' yazısı: BAE ajanı Ayesh Al Astal neden serbest bırakıldı?66 izlenme
Katil Semih Çelik’in telefon ve bilgisayarından neler çıktı?308 izlenme
İzmir yanan ormanları için tek yürek oldu113 izlenme
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapmasında: Veli Ağbaba’nın ağabeyi gözaltına alındı14 izlenme
TRT tercümanı, ağlayarak konuşan Arjantin kalecisi Martinez’in sözlerini ağlayarak tercüme etti86 izlenme
Atatürk Lisesi cezalandırılıyor mu?251 izlenme
Türk tarımı en kötü dönemini yaşıyor: Yabancı çiftçiye 126 milyar dolar!67 izlenme
Beyaz TV muhabirleri neden sürekli sokak röportajlarında dayak yiyor ?
BDDK açıkladı: Kredi kartı limitleri düşürülecek mi?
Kaçak sigara ve silahla yakalanan AKP’li isim yeniden serbest bırakıldı: Her şey başkanın bilgisi dahilinde!
İmamoğlu’nu tehdit eden sanık tahliye oldu!