Eylül ayı toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Ekrem İmamoğlu kısa bir süre önce grup oluşturan İYİ Parti ve MHP'ye başarılar diledi. İmamoğlu, konuşmasında 12 Eylül darbesinde kaybedilen insanları anarak devam etti. Darbelerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan İmamoğlu, 27 Mayıs'ta idam edilen Adnan Menderes'i de andı.
Muharrem ayı vesilesiyle Alevi yurttaşlara da selam gönderen İmamoğlu bir olmayı, diri olmayı öne çıkaran felsefenin de herkes tarafından benimsenmesi gerektiğini söyledi.
Millet İttifakı'nda yer alan İYİ Parti ve Cumhur İttifakı'ndaki MHP ayrı gruplar ile yola devam kararı aldı.
TOPLANTIDA GERGİN ANLAR
Toplantıya AKP İstanbul milletvekili Ravza Kavakçı Kan'ın vekil seçildikten sonra da İBB'den maaş almaya devam ettiğine dair tartışmalar damgasını vurdu.
“BİNALİ YILDIRIM’IN KAÇ AKRABASI VAR”
Meclis toplantısında kürsüye çıkan CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, İBB burslarıyla ABD’ye gönderilenler olduğunu söylerek, “Bir milletvekili bilgisayar mühendisi olarak işe başlıyor. Aynı gün ABD’ye gidiyor. Metro A.Ş’de çalıştığı görülüyor ama oraya Siyaset Bilimi okumaya gönderilmiş. Ne alakası var Metro A.Ş’yle siyaset biliminin? Bu konuyla ilgili haber yapılıyor, yayın yasağı geliyor. Ve bunun gibi İBB bursuyla başka Amerika’ya gidenler de var… Ben şimdi merak ediyorum; İGDAŞ, İSPARK, İSFALT, İBB’de çalışan Sayın Binali Yıldırım’ın kaç tane akrabası var? ” diye sordu.
Talih kuşu rotayı mı şaşırdı: 400 milyon liralık bilet nerede? Kolombiya iddiası kıyameti kopardı, açıklama yok31 izlenme
23 kişinin katili Hizbullah tetikçileri tazminat istiyor36 izlenme
Muharrem İnce yandaş gazeteciyi yalanladı: Bu kişiyi tanımıyorum385 izlenme
Vatandaşlardan Murat Çalık için Beylikdüzü Belediyesi önünde oturma eylemi: "İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz"15 izlenme
Hopa’da halk zamlara karşı sokağa çıktı, elektrik faturalarını yaktı!46 izlenme
'Fiyatlar düşmeyecek' diyerek vahim tabloyu özetledi: 'Türkiye tarihinde ilk olacak'26 izlenme
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yetki darbesi!113 izlenme
Türk ordusunu bu hale getirdiler ! İşte eseriniz !592 izlenme