CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 105'i tutuklu 402 kişi hakkında düzenlenen İBB iddianamesi’ 40. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
Mahkeme iddianameyi bugün kabul etti ancak henüz tensip zaptı düzenlenmedi. Duruşma tarihi ve tutukluluk incelemesiyle ilgili tensip kararları önümüzdeki günlerde verilecek.
İddianamede, tutuklu Belediye Başkanı İmamoğlu hakkında 2 bin 430 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında yer aldığı 105 kişinin tutuklu bulunduğu İBB soruşturmasını tamamladı. 3 bin 700 sayfayı aşan, iddianamede 402 kişi sanık olarak yer alıyor. İmamoğlu hakkında 142 ayrı eylemden, 828 ila 2 bin 352 yıla kadar hapsi istendiği ifade ediliyor.
İzmir’de üniversiteliler tutuklu öğrenci arkadaşları için yürüdü24 izlenme
Türkiye’nin ciğerleri alev alev yanıyor! 50 bin kişi tahliye edildi22 izlenme
Asgari ücrette ara zam olacak mı? TCMB raporunda dikkat çeken ifadeler53 izlenme
İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tükek: Büyük dalga yaklaşıyor, İstanbul için daha da vahim!82 izlenme
Dünyayı şoke eden 10 dakika: Trump-Zelenskiy görüşmesi nasıl fiyaskoya dönüştü?19 izlenme
Vekilliğin düşürülmesine tepki yağıyor: Ferman Saray’ın, Can Atalay halkındır!27 izlenme
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan beraat kararı sonrası açıklamalarda bulundu: Özür dilenmezse hakkım helal değildir.38 izlenme
Yerel seçimlerde AKP’den diğer partilere geçen belediyelerde yaşanan israf, gösteriş, saltanat ve şatafat bir bir ortaya çıkıyor: İşte araç saltanatı38 izlenme
Akaryakıtta rekor zamdan sonra 5 TL'lik büyük indirim kapıda
Yol ortasında namaz kılma görüntülerinin arkasında ne var!
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz: "Erdoğan'ın bizzat buradaki operasyonu yönettiğini, kendisi ve yakın kadrosunun bu operasyonun yöneticileri olduğunu biliyoruz"
Isparta'daki kesintiden etkilenen abonelere 108 lira ödenecek