İlçenin emniyet müdürlüğü ve adli binası önündeki yol güzergahında yapılan kaldırım düzenleme çalışmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönemde belediyeye hibe ettiği demir kaldırım babaları kullanıldı.
Yaklaşık 120 metrelik yol üzerinde 58 adet kullanılan demir kaldırım babalarının üst ve gövde kısmında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin logoları bulunuyordu. kaldırım babaları, yol boyu dizildikten kısa bir süre sonra üzerinde ve gövdesinde bulunan İBB logolarının kesilmek suretiyle kaldırıldığı görüldü.

İBB'NİN ADINI SİLMEYİ MARİFET SAYMIŞLAR
Yapılan hizmetten İBB'nin logosunun kaldırılmasına tepki gösteren CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, şunları söyledi:
“Sürmene Belediyesi'nin İBB'den verilen demir dubaları yıllar sonra kullandığı anlaşılıyor. Fakat burada garip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ismini ve logosunu kaldırmaları. İBB’nin adını silmek için demir dubaların şeklini bozmuşlar, dubaları duba olmaktan çıkarıp kelaynak kuşuna çevirmişler.
Bu neyin korkusudur, bu nasıl bir aklın ürünüdür? Ekrem İmamoğlu bu ülkenin seçilmiş hem de iki defa seçilmiş belediye başkanı değil mi, sizin hemşeriniz değil mi? Talimatını verenler, neden korktunuz, kimden korktunuz? Bu kadar vicdansızlık, bu kadar basitlik olur mu?
Sürmene gibi güzide bir ilçemizi yönetenlerin bu seviyede acze düşmesini hayretle ve büyük üzüntüyle karşılıyoruz. Bu olay aslında Türkiye'nin ne hale geldiğinin de fotoğrafıdır. Ama Vatandaşımız her şeyin farkında. Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar.”

YANLIŞ OLMUŞTUR, DÜZENLENECEKTİR
Demir kaldırım babalarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş döneminde Sürmene Belediyesi'ne hibe edildiğini söyleyen Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, logoların kaldırılmasıyla ilgili “Yanlış bir şey olmuştur. Bakacağız. Düzenlenecektir” dedi.
"Beslenme çantasına veresiye simit koyuyorum"19 izlenme
Tayland'da kayıp denizciler için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.24 izlenme
Mehmet Şimşek "vergi artışı" yok dedi ama Şenol Babuşcu'ya fena yakalandı! Babuşcu artırılabilecek vergiyi açıkladı31 izlenme
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yıl bitmeden temel atma ve sosyal konut yapımına başlama emrini verdim24 izlenme
Ölen patronun cenazesinde 'helallik' istenince işçilerden öfke yağdı !1762 izlenme
Türkiye'nin ihracatçı gıda devi iflasla karşı karşıya19 izlenme
İBB Meclisi’nde Tevfik Göksu’ya şok protesto! 'Sanki bundan önce öküze tapıyorduk...'117 izlenme
Kılıçdaroğlu televizyonda bu sloganı duyunca küplere bindi8 izlenme