İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTTELKOM tarafından verilen İBBWIFI hizmeti, 2015 yılından bu yana vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydan, park ve toplu ulaşım araçlarında hizmet sunuyor.
İBB, bu yıl Cumhuriyet'in 96. yıl kutlamaları kapsamında farklı bir etkinliğe imza atacak. 29 Ekim Salı günü İstanbul genelinde tüm İBBWİFİ noktalarında internet gün boyu sınırsız olacak.
ÜCRETSİZ İNTERNET AĞI GENİŞLETİLECEK
2.5 milyonu aşkın kullanıcısı olan İBBWİFİ'ye her gün ortalama beş bini yerli, bin tanesi yabancı yeni kullanıcı daha kayıt oluşturuyor. Günde ortalama 90 bin kullanıcı İBBWIFI hizmeti alıyor. Halihazırda 4 bin noktada hizmet veren İBBWIFI’ın kullanıcı sayısının, planlamaları yapılan yeni eklenecek lokasyonla iki kat arttırılması hedefleniyor.

HIZLI VE GÜVENLİ İNTERNET
İBBWIFI internet hizmetlerinde günlük 2 megabit hız ve 1 gigabayt kota ile ortalama aylık 200 terabayt download ve 25 terabayt upload kullanımı yapılıyor. Ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilmek için kullanıcıların akıllı telefon, tablet veya dizüstü bilgisayar ile internet noktalarından İBBWIFI kablosuz ağına bağlanması yeterli.
Hatay'da depremzedeler sokağa indi 'Hakkımızı helal etmiyoruz' sloganları sokakları inletti!52 izlenme
AKP'li Beldiyeden, yol kesme rezilliğine skandal açıklama!440 izlenme
İsrail’in Gazze’ye saldırılarının boyutu uydudan görüntülendi: Binlerce krater oluştu45 izlenme
Her üç gençten biri boşta30 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan ilk hamle: CHP avukatlarını görevden aldı25 izlenme
Serdar Ortaç konser için saraya göz kırptı! 'Recep Tayyip Erdoğan gördüğüm en iyi lider'84 izlenme
Emekli maaşına yapılacak zam oranı asgari ücretin altında kalacak korkusu sardı37 izlenme
Voleybol Federasyonunun Anıtkabir ayıbı28 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 6.912 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.464.030'a, can kaybı 25.736’ya yükseldi!
Deprem bölgesi Hatay'daki durumla ilgili görüntülerin gösterilmesi AKP'lileri rahatsız etti! Salonu terk ettiler
12 bin yıllık Dipsiz Göl'ü yok ettiler, yasal izinli definecilerin adı gizli tutuluyor!
Feto'nun doğduğu ev yakılmak istendi