İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve İBB tutukluları için kurulan Aile Dayanışma Ağı, 10’uncu kez Saraçhane’de buluştu. Buluşmada CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Alper Taş, İBB Başkanvekili Nuri Aslan ve eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.
Kaftancıoğlu'nun uzun zaman sonra kameralar karşısında görülmesi dikkatlerden kaçmadı. Kaftancıoğlu'na tepki ise beklenmeyen bir isimden geldi. CHP lideri Özgür Özel'in Tuzla mitinginde kamuoyuna açıkladığı "İBB davası borsası"na ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Avukat Mehmet Yıldırım, Canan Kaftancıoğlu'nu, buluşmada yer almasından dolayı eleştirdi.

Yıldırım'ın Kaftancıoğlu'nu eleştirdiği paylaşımda Kılıçdaroğlu ile görüşme açıklaması da geldi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Canan hanım sizin orada olduğunu görmek demek bizim Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde inkar etmediğin rüşvetleri bugün kabul etmişsiniz gibi .Ne diyeyim ! Herkes safını ve içini yansıtıyor ! Yolsuzluk batağı nın tarafları bunlar!!!" ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın yaptığı paylaşım sosyal medyada dikkat çekti.
İBB soruşturmasında bir şirkete daha kayyum atandı47 izlenme
CHP, Gürsel Tekin'i insan zinciriyle karşılayacak15 izlenme
CHP'den Ali Mahir Başarır videosu! Yandaşlar açıklamasının bu kısmını görmedi!141 izlenme
Emekli ve memur zamları için yeni oranlar sızdı!407 izlenme
İşsizliğin geldiği son nokta!80 izlenme
Madenciyi tekmelediği an hiç unutulmadı: Yusuf Yerkel'e ödül gibi görev26 izlenme
İmamoğlu'nun tutuklanması dünya medyasında: Bu bir oyun33 izlenme
A Haber ve AKP oy pusulasında Kılıçdaroğlu'nu sansürledi: 'Karar hala yürürlükteyken bu mudur dürüstlük?'44 izlenme
Taksim'de Filistin yürüyüşü için toplanan sol gruplardan açıklama: "İşçi sınıfının, emekçilerin, Filistin halkının haklı ve meşru mücadelesine sahip çıkmaya devam edeceğiz"
Erdoğan'ın Ayasofya'yla ilgili eski konuşması gündemde! 'Yan tarafta Sultanahmet'i doldurmayacaksın, 'Ayasofya'yı dolduralım' diyeceksin. Bu oyunlara gelmeyelim, bunların hepsi tezgâh'
Mikrofon açık kaldı parti içerisindeki kavga ortaya çıktı! AKP MKYK Üyesi, iftar programına katılmayan AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e dangalak dedi!
Gözaltındaki AKP’li iki ismin holdingi tek kuruş vergi ödememiş!