Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, bugün Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bir mitingde destekçilerine seslendi.
Kasım, Hizbullah’ın İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara dahil olmasıyla ilgili konuşurken, “Büyük güçlerin, Arap ülkelerinin ve Birleşmiş Milletler (BM) temsilcilerinin bize doğrudan veya dolaylı olarak müdahale etmememizi söylemesi hiçbir etki oluşturmayacaktır. Hizbullah görevlerini çok iyi biliyor. Biz tamamen hazırız” dedi.
Hizbullah’ın planlarına ilişkin konuşan Kasım, “Eylem zamanı geldiğinde planımız dahilinde çatışmalara katılacak ve onu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
"HER İHTİMAL DÜŞÜNÜLEBİLİR"
Öte yandan, Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah, bugün Lübnan’ı ziyaret eden İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir araya gelmiş, İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarının bölgeyi tehdit ettiğini belirterek "Siyonist rejim cinayetlerine devam ederse her ihtimal düşünülebilir" ifadelerini kullanmıştı.
Yeniçağ
25 bin TL kazanıp vergi ödemeyen Suriyeli: “Asgari ücretliler ölsün. Tek eksik şeriat, şeriat gelse tamam”42 izlenme
Cumhuriyet için 29 kilometrelik mesafeyi 12 saatte yüzdü!55 izlenme
Bir bildiri de eski milletvekillerinden!49 izlenme
MAK anketi: Kararsızlar yüzde 5'e düştü, faturalar Cumhur İttifakı'nı vurdu!49 izlenme
Kemer Country’de yeni gelişme: Yürütmeyi durdurma kararı çıktı, plan yeniden hazırlandı38 izlenme
İBB'de hizmete bir AKP engeli daha! Dosyalar 1.5 yıl beklettildi, Anadolu yakasında 10 günlük hafriyat alanı kaldı45 izlenme
Zelenskiy’nin röportajına yasak geldi! ‘Cesetleri kentten çıkarmak mümkün değil’58 izlenme
İşini geri isteyen vatandaşa AKP önünde eylem yaptırmadılar !255 izlenme
Velilerden ayetle para istediler!
Trabzon'da esnaflardan yol ortasında eylem! 'Size pandemi yok, bize pandemi var öyle mi?'
Kim bunları öğretim görevlisi yapıyor? Akademisyenden skandal Atatürk paylaşımı!
8 işçinin öldüğü maden kazası davasında ceza almıştı, Kozlu faciasının kusurlusu Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun başında!