Gerici derneklerin ve tarikatların artık cirit attığı okullara, Meclis'e girmesi ile birlikte el yükselten Hizbullah da girmeye çalışıyor.
soL'da yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakanlığı, Hizbullah'a ait Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın 11 Şubat 2024 tarihinde yapacağı bilgi yarışmasının okullar tarafından duyurulması istendi.
Tüm Türkiye'deki ortaöğretim kurumlarına iletilmesi için gönderilen yazıda yarışmaya izin verilerek duyurulması talep edildi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan, aynı zamanda Diyarbakır Yenişehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı ve Hz. Muhammed kitabının yazarı Adnan Akgönül'ün imzasını taşıyan duyuru Milli Eğitim Bakanlığı tarafından üst yazı ile okullara iletilmeye başlandı. Duyurunun ulaştığı okullardan alınan bilgiye göre etkinliğin öğrencilere duyurulması ve afişlerinin yapılması istendi.
Derneğin şu anki başkanı ise eski bir HÜDAPAR yöneticisi olan Mehmet Beşir Şimşek.
Gerçek Gündem
1000 TL'lik elektrik faturaları isyan ettirdi! Halk Vali'ye dert yandı!228 izlenme
İşte Ekrem İmamoğlu'nun 19 günlük başkanlığında yaptıkları!91 izlenme
Sahte diploma çetesi hâlâ iş başında! Çete üyesi konuştu: “Tüm diplomalarımız e-Devlet, MEB, ÖSYM onaylıdır”20 izlenme
Sahte diploma ile yapmadığı kalmamış! Türkiye'nin yeni Reza Zarrab'ı mı?100 izlenme
İliç'te 9 madenci hala toprak altında: Madeni işleten Anagold 27 işçiyi işten attı45 izlenme
Yıllarca türbe sanıp ziyaret ettiler! Bakın ne çıktı?160 izlenme
ABD ve İsrail'in Orta Doğu politikalarına karşı çıkma cesareti gösterebilen İspanya lideri Pedro Sanchez kimdir?12 izlenme
Oruç Tutmanın Vücuda Faydaları Nelerdir?34 izlenme