Aynı zamanda TRT Yönetim Kurulu Üyesi olan Hilal Kaplan'ın eski eşi Öğüt’le ortak arkadaşları olduğu iddia edilen Sarı ile evlenmesine dair çok sayıda haber ve paylaşım yapılmıştı.
Son olarak 15 Haziran’da konuyla ilgili 46 içerik için erişim engeli kararı verildi ve bu, KaplanSarı çiftinin nisan ayından bu yana bahse konu haberler için aldırdığı dördüncü erişim engeli kararı oldu. KaplanSarı çifti, dört kararla haber ve sosyal medya paylaşımlarından oluşan toplam 396 içeriğe erişimi engelletti.
İlk erişim engeli kararı ise 14 Nisan'da verildi. Karar kapsamında 13 haber, yedi tweet ve iki Instagram gönderisi olmak üzere toplam 22 içeriğe erişim engellendi.
KRT
Kocaeli'de 6 kişiye mezar olan fabrika yangınında flaş gelişme: 5 kişi daha açığa alındı21 izlenme
Borca batan çiftçi kritik eşiğe geldi!59 izlenme
Cahit Berkay'dan Muharrem İnce'ye çağrı: Sayın İnce... Lütfen ince kal...91 izlenme
Ekrem İmamoğlu hakkında hapis cezası istemi!92 izlenme
AKP'li Belediye, suya zammı manşet yapan gazetenin aboneliğini iptal etti!243 izlenme
78 yaşındaki çiftçi, biriktirdiği 2 bin fotoğrafla Atatürk Evi açtı296 izlenme
Yandaş medyanın 'İmamoğlu tokat attı' dediği esnafın AKP reklamında oynadığı ortaya çıktı !145 izlenme
Halk 'Siyaset çözüm üretemiyor, ekonomi berbat' diyor!64 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 77.434 yeni vaka tespit edildi, 85.501 kişi sağlığına kavuşurken, 188 kişi hayatını kaybetti!
A Haber çalışanı 'Oyum Kılıçdaroğlu'na' deyince işten çıkarıldı!
CHP, İmralı'ya gidecek heyete üye vermeyecek! CHP'li Murat Emir, partisinin gerekçelerini açıkladı
Saray'da kimsenin ağzını bıçak açmıyor, son anket iki partiyi de yıktı! Üçüne de kaybediyor!