Aynı zamanda TRT Yönetim Kurulu Üyesi olan Hilal Kaplan'ın eski eşi Öğüt’le ortak arkadaşları olduğu iddia edilen Sarı ile evlenmesine dair çok sayıda haber ve paylaşım yapılmıştı.
Son olarak 15 Haziran’da konuyla ilgili 46 içerik için erişim engeli kararı verildi ve bu, KaplanSarı çiftinin nisan ayından bu yana bahse konu haberler için aldırdığı dördüncü erişim engeli kararı oldu. KaplanSarı çifti, dört kararla haber ve sosyal medya paylaşımlarından oluşan toplam 396 içeriğe erişimi engelletti.
İlk erişim engeli kararı ise 14 Nisan'da verildi. Karar kapsamında 13 haber, yedi tweet ve iki Instagram gönderisi olmak üzere toplam 22 içeriğe erişim engellendi.
KRT
ADD Başkanı Altınışık: Laik rejimin fişini çekmek istiyorlar77 izlenme
Gazi Üniversitesi AŞTİ'de tamamı Arapça ilan verdi, Türkçe kelime yok!55 izlenme
Son dakika… Hatay Valisi: 22 asker şehit oldu129 izlenme
Silivri’deki orman yangını soruşturmasında AKP'li başkan tutuklandı18 izlenme
Belediye AKP’den MHP’ye geçince ortaya çıktı! Personel maaşı krediyle ödenmiş!81 izlenme
Aydın Boysan hayatını kaybetti!274 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti, Halil Falyalı ile ilgili şok gelişme!96 izlenme
İBB’de Bektaşi kavgası! AKP’li üye sözleri için özür diledi ama grubu hakareti savundu! 'Sonuna kadar arkasındayız'53 izlenme
Son seçim anketinden çıkan çarpıcı sonuç: ‘Erdoğan kazanamaz’ diyenler önde!
Merkez Bankası’nda görevden alma kararı: Gizem Uzuner görevden alındı
CHP'li Yavuzyılmaz açıkladı: "AKP döneminde İBB'de, 'Cumhurbaşkanlığı aile fertleri'ne keyfi araç tahsis edilmiş"
AKP sus pus! 45 milyar dolar kimin cebine girdi?