Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi iş birliğinde, Denizli ve Mersin il jandarma komutanlıklarınca HGS'ye yönelik siber saldırı iddialarına ilişkin operasyon düzenlendi.
Operasyonda, 'bilişim sistemlerine yetkisiz erişim ile milli ve dini değerlere hakaret' suçlarını işlediği değerlendirilen 2 şüpheli yakalandı.
Şüphelilerden 1’i sevk edildiği mahkemece tutuklandı, diğer şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
Açıklamada, "Jandarma Genel Komutanlığı olarak dijital suçlarla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir" denildi.
Sözcü
Bir darbe daha! 'Cengiz Holding, Kaz Dağları'nda 3.5 milyon ağaç kesecek'65 izlenme
Seçim öncesi siyasi arena kaynıyor! 3. ittifak kuruluyor. 20 gün içinde açıklanacak!19 izlenme
Şekerin zararı 70 milyon, Gökçek’in ki 1.5 milyar!451 izlenme
Maddi durumu iyi olan öğrencilere burs, kötü olan öğrencilere kredi119 izlenme
Memur hüsranda başkan sefada! Memur-Sen Başkanı’nın maaşı şoke etti!39 izlenme
CHP'nin boykotyap.com sitesine mahkemeden engel!14 izlenme
SGK rekor açık verdi! Hadi yine "Bay Kemal" deyin!91 izlenme
İYİ Parti’den sağlık sistemine sert eleştiri "SGK'nın zararı 30 Milyar TL!"124 izlenme