TÜİK ve ENAG, bugün aylık ve yıllık enflasyon oranlarını açıkladı. TÜİK'in açıkladığı verilere göre aylık enflasyon 1,25 olurken, yıllık enflasyon 19,58'e yükseldi. ENAG'ın açıkladığı verilere göreyse aylık enflasyon 2,89 olurken, yıllık enflasyon 44,7'ye yükseldi.
Bloomberg HT tarım editörü İrfan Donat, açıklanan enflasyon oranlarının ardından Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Donat, yaptığı paylaşımda son bir yılda bazı gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artış oranlarına dikkat çekti. Donat'ın paylaştığı verilere göre, son bir yılda en fazla zamlanan ürünler yüzde 70'lik fiyat artışıyla yumurta ve domates olurken; yüzde 69'luk fiyat artışıyla tavuk eti, yüzde 58'lik fiyat artışıyla patates ve yüzde 52'lik fiyat artışıyla ayçiçek yağı dikkat çekti.
İşte o paylaşım:
Tunceli’de terör örgütü PKK ile çatışma! 1 şehit, 1 yaralı60 izlenme
Adnan Oktar ve kediciklerin villadaki gizli geçitten kaçış anının görüntüleri ortaya çıktı!353 izlenme
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı işte detaylar...40 izlenme
Eski AKP'li vekilden Bakan Ersoy'a istifa çağrısı: 'Suçlu bakan bey ve bakanlıktır!'40 izlenme
Özgür Özel’den emekliye zam sözü31 izlenme
Merkez Bankası devam dedi: Uzmanlar ikiye ayrıldı29 izlenme
Türkiye'nin akaryakıt devi iflasın eşiğinde: Konkordato ilan etti25 izlenme
Sosyal konut projesi Meclis gündemine taşındı63 izlenme
Skandallarla anılan federasyonun sorumlusunun Hizbullah'tan tutuklandığı ortaya çıktı!
Hamas’ın öldürüp soyduğu kadının kimliği belli oldu: "30 yaşındaki dövmeciymiş. Barış için yapılan müzik festivalindeydi"
İmamoğlu’na Kuran’la provokasyon girişimi
Diyanet-Sen yöneticisi hakkında şok suçlama: Lüks araç ayrıntısı dikkat çekti