CHP'nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinden CHP'ye katılımlar olduğunu açıkladı. Salıcı, “Hemşehrileri Erdoğan'a küskün. Cumhurbaşkanı kendi memleketi de dahil, Türkiye'yi unuttu. Sokakta başka bir Türkiye var. AKP, çok hızlı bir şekilde eriyor” dedi.
Sözcü'den Başak Kaya'ya konuşan Salıcı, şu ifadeleri kullandı:
“Doğu masası kurduk. Cizre, Şırnak, Hakkari, Van'da yaptığımız çalışmalardan Erdoğan rahatsızlığını dile getirdi. O günlerde çok sayıda kişi partimize katıldı. Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde o kucaklaşmayı görüyoruz. Şimdi Karadeniz masasını kurduk. Erdoğan daha çok rahatsız olacak. Çünkü Rize'de 700'ün üzerinde arkadaşımız partiye katıldı. Erdoğan'ın memleketi Rize, AKP'ye yoğun oy verdi ama demek ki karşılığını alamadılar, CHP'ye katılıyorlar. Bu sefer CHP'ye en az bir milletvekili verecekler. Hep iktidara oy verdiler ama geldikleri noktadan hiç memnun değiller.”
“Ekmek kuyruklarını CHP yapıyor dediler. 20 yıllık yönetimlerini unutup faturayı CHP'ye keserlerse ilk sandıkta karneyi alır oturursunuz. Saray'da yaşıyor, vatandaş ne yiyor ne içiyor haberi yok. ‘AKP'ye oy vermeseydim elim kırılsaydı' diyen çok… Militanca AKP'yi savunanlar artık savunamaz duruma geldi. AKP temsilcileri sokağa çıkamıyor, kendilerine yakın sivil toplum örgütlerine gidiyorlar. Yağ kuyruklarına gitsinler görelim. Kendilerine ayrılan kürsüler dışında hiçbir yerde konuşamaz hale geldiler. Vatandaşın birinci önceliği ekonomi. Millet ittifakı kutuplaşmayı ortadan kaldırıyor. Yüzde 55 vatandaş kesinlikle Erdoğan'a oy vermem diyor. İttifakın sınırları daha geniş.”
Arabayı sol şeride park edip namaz kılmak nasıl bir anlayıştır ?1927 izlenme
Kira-gıda-fatura kıskacındaki vatandaş isyan etti: "Dışardan gelenler bizden daha iyi yaşıyor!"29 izlenme
AKP'li Savcı Sayan'dan skandal! Şantiye işçilerini dövdü!40 izlenme
Mehmet Cengiz'in kardeşi de talan etti: Dağı oydu devasa villa yaptı!49 izlenme
Diyanet faizin adını değiştirdi! Faize 'faiz' dememeye çalışıyorlar31 izlenme
İstanbul'da bir taksici, engelli TAG şoförünü tehdit edip zorla özür dileterek o anları kameraya aldı! "Bu arkadaşı bu seferlik bırakıyoruz"33 izlenme
Fatih Tezcan'ın Sedat Peker paniği!81 izlenme
Bülent Arınç yine rahat durmadı! Erdoğan'a ince gönderme34 izlenme
AKP'li Ağrı Belediyesi'nin halk ekmek büfelerinde satış durdu!
Şalvar güzellemesi yapan Bilal Erdoğan'a yorum yağdı: "Başına da bir fes geçir"
Filistin Kızılayı, Şifa Hastanesi'nden 31 prematüre bebeğin tahliye edildiğini duyurdu.
Merkez Bankası Başkanı'na önceden iletilen soruların sorulacağı ortaya çıktı