Hazine dün dev bir borçlanmaya daha imza attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, dün düzenlediği tahvil ihalesinde 21 milyar 172,3 milyon lira borçlanmaya gitti.

Bakanlık, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir yüzde 5,14 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilini yeniden ihraç ettiİhalede basit faiz yüzde 10,45 bileşik faiz yüzde 10,73 oldu.
Nominal teklifin 9 milyar 932 milyon lirayı bulduğu ihalede, nominal satış 7 milyar 678 milyon lira, net satış 7 milyar 672,3 milyon lira olarak kaydedildi.

Kamudan gelen 1,5 milyara liralık teklifin karşılandığı ihalede, piyasa yapıcılarından 18 milyar 997 milyon liralık teklif alındı ve bu kesime 12 milyar liralık satış yapıldı.Hazine böylece piyasaya 21 milyar 172,3 milyon lira borçlandı.
Yeniçağ
Tehlike büyüyor, sayı her geçen gün azalıyor! Besicilerden hükümete uyarı35 izlenme
İrfan Değirmenci'den Ahmet Hakan'a yanıt: "Goygoycu patron sâkisi"43 izlenme
Bakan Nebati harikalar diyarında! "AKP enflasyonu başarılı yönetiyor"50 izlenme
Kar küreme makinesinin altında kalan ünlü oyuncu Jeremy Renner son durumunu paylaştı.50 izlenme
Avukat Hüseyin Ersöz Müyesser Yıldız'ın 'telefonu'nu yazdı! 'Masumiyetinin en büyük kanıtı'61 izlenme
İmamoğlu nefreti bitmiyor! Erdoğan talimat vermiş45 izlenme
Yüz yüze eğitim başlamadan yüzde 100 zam yaptı, öğrenciler isyan etti!53 izlenme
Gri pasaport skandalı Ordu'ya da sıçradı! AKP'li Ulubey Belediyesi 53 kişiyi Almanya'ya göndermiş!106 izlenme
AKP'li belediyeden yeni icat; ihalesi yapılmadan açılışı yapılıyor!
Soylu'ya Trabzon'da büyük şok! Şampiyonluk kutlamasında sahnede konuşurken Trabzonsporlu taraftarlar tarafından yuhalandı!
Benzin ve motorinden kaçan yurttaşın sığınağı LPG’ye dev zam!
Arjantin de karıştı