HATAY Vali Yardımcısı Tolga Polat, tartıştığı annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat'ı tabancayla vurarak öldürdü. Tolga Polat'ın olayın ardından kaçtığı ileri sürüldü.
Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi 64004 Sokak'ta meydana geldi.
İddiaya göre, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, Adana'da annesi ve kardeşinin oturduğu apartmana geldi. Polat, bir süre sonra annesi ve kardeşiyle bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesi Polat belinden çıkardığı tabanca ile önce annesi İkbal Polat'a ardından da avukat kardeşi Altuğ Polat'a ateş açtı.
Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Altuğ Polat ile annesi İkbal Polat'ın hayatını kaybettiği saptandı.

Tolga Polat'ın olayın ardından kaçtığı ileri sürüldü. Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

https://www.gercekgundem.com/guncel/204049/hatayvaliyardimcisitolgapolatannesinivekardesinioldurdu
Türkiye onu Karaman'da su basan maden ocağındaki aramalarda "Benim oğlum yüzme bilmez"' sözleriyle tanıdı: Ayşe Teyze'den acı haber geldi31 izlenme
Kartal'da Meral Akşener'e aday tepkisi: Akşener’in yanına giden genç, adayın yüzüne bakarak söyledi! "Oy vermeyeceğim"36 izlenme
Tek sonuç, iki farklı yaklaşım… Brezilya CoronaVac’a ‘tamam’ dedi, Hong Kong bekleyecek90 izlenme
İstanbul Valiliği 'kar geliyor' diyerek uyardı!20 izlenme
CHP’li vekilden büyük Milli Piyango iddiası!159 izlenme
Gümrük vergilerinde yeni gelişme37 izlenme
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan mahkemelerde delil olacak üç itiraf!50 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Toplam vaka sayısı 267.064'e, can kaybı da 6.284'e yükseldi!84 izlenme
Muharrem İnce Sinop’ta halka seslendi
Bakan Koca açıkladı: 20.470 yeni vaka tespit edildi, 22.109 kişi sağlığına kavuşurken, 145 kişi hayatını kaybetti!
11 yaşındaki Esra'ya 3 kişi tecavüz etti, küçük çocuk canına kıydı... AKP'li başkan sanıkların avukatı oldu, 8 ayda serbest kaldılar!
Abdüllatif Şener: "Türkiye'de korkunç bir yolsuzluk çarkı var"