Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binasına taşınması sırasında aralarında diyaliz makineleri de olan 10 milyon TL değerindeki malzemeyi çalıp, sattıkları iddiasıyla hastane müdürü M.G. ve 5 personel gözaltına alındı.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2018 yılı ekim ayında yeni binaya taşındı. Taşınma sırasında klima, hasta yatağı, güç kaynağı, kurşun levha, bakır kablo, kalorifer tesisatı ve diyaliz makinelerinden bazıları kayboldu. Durumu fark eden hastane yönetimi, yaklaşık 10 milyon TL değerindeki kayıp malzemeleri tespit ederek, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği bünyesinde özel ekip kuruldu. Özel ekip, 3 ay süren teknik ve fiziki takibin sonunda bu sabah operasyon düzenledi. Polis, kayıp eşyaları çalıp sattkları iddiasıyla hastane müdürü M.G.’yi, acil servis sorumlusu L.A.’yı, personel şube müdürü Ş.T.’yi, bilgi işlem personeli N.Y.’yi, güvenlik amiri C.Y.’yi ve güvenlik personeli A.E.’yi gözaltına aldı.
Kayıp eşyaların izine rastlanılmazken suçlamaları kabul etmeyen 6 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
DHA
Fatih Altaylı'dan alkol yasağı yazısına "Senin derdin ile" diyenlere: "E be haysiyetsizler. Alkol dinen yasak da faiz serbest mi? Zina serbest mi? Hepiniz zinaya bayılıyorsunuz"41 izlenme
İsveç’teki hastane yetkilisi konuştu! ‘Tedavi etmediler’ sözü için ne dedi?190 izlenme
Öykü'nün ölümünde jet hızıyla tahliye kararı veren hakime inceleme başlatıldı12 izlenme
Selçuk Geçer emekliye neden para verilmediğini açıkladı: "Bu abilerin hiçbiri 3 yıldır vergi ödemiyormuş"28 izlenme
Emekliler maaş ve ikramiye ödemeleri için bankalara gidebilecek mi? İçişleri Bakanlığı tam kapanmada merak edilenleri açıkladı128 izlenme
12 büyükşehirde şimdiye kadar yapılmış en detaylı seçim anketi!1339 izlenme
Mahmut Tanal'dan CHP binasını ablukaya alanlara son uyarı25 izlenme
İsrail Hava Kuvvetleri'nin Gazze bombardımanı devam ediyor52 izlenme
İstiklal'deki bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır'ın ifadesi ortaya çıktı: "Talimat gelince bombayı bırakıp kaçtım"
Twitter Şeffaflık Raporu açıklandı: Türkiye sansürde lider oldu!
Gezici Araştırma Başkanı: "Çok ilginç sonuçlarla karşılaşabiliriz"
Mersin’de milli sporcu olma hayaliyle yüzme havuzuna giden öğrenciler yüzme antrenörlerinin darp ve cinsel taciziyle karşı karşıya kaldı!