Home
09 Temmuz 2020 ( 70 izlenme )
Reklamlar

Hastalara zorunlu Said Nursi propagandası!


Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde "Sağlıkta Pozitif Düşünce Kulübü" tarafından hastalara "Risalei Nur" okunduğu ortaya çıktı.



İstanbul Fatih’teki Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bulunan "Sağlıkta Pozitif Düşünce Kulübü" tarafından hastanede yatan hastalara düzenli olarak "Risalei Nur" okunduğu ve ziyaretler yapıldığı ortaya çıktı.

HASTALARA MANEVİ TEDAVİ

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafa yazılan “Hem biz hastalarımızı hem de hastalarımız bizi özlemiş. Bu haftaki ziyaret hatıramız” açıklamasında ise ziyaretlerin sürekli yapıldığı belirtildi. Ziyaretlerinde "hastalığın manevi boyutunun" anlatılarak 'manevi olarak tedavi' ettikleri ifade edilen fotoğraflar ise dikkat çekti. Kulübün, Instagram hesabında yapılan paylaşımda, hastalara "Risalei Nur" okuduktan sonra Saidi Nursi'nin kitaplarını dağıttıkları görüldü. Bir çok hastanın bu durumdan rahatsız olduğu, çoğu kişi tarafından kovuldukları ancak ziyaretlerin düzenli olarak yapıldığı ve hastaların doktorlarla test düşmemek için sessiz kaldığı belirtildi. Şahısların hastalar ile maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadan temasta bulunması ise tepki çekti. Söz konusu şahısların kimler tarafından yönlendirildiği merak konusu olurken, Said Nursi propagandası için hasta yönetiminden de herhangi bir açıklama yapılmadı.

İşte o görüntüler:

https://abcgazetesi.com/hastalarazorunlusaidnursipropagandasi351192

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ensar Vakfı soruşturmasında adı geçiyordu: İl Milli Eğitim Müdürlüğüne skandal atama Belçikalı bilim insanları, koronavirüsü laboratuvar ortamında etkisiz hale getirebildiklerini açıkladı Övünülen yolların son hali: Sel suları Hilvan - Bozova yolu Ördek Köyü noktasında ana yolu yuttu! Sağlık Bakanı Koca vaka ve vefat sayısını açıkladı: 28.873 yeni vaka tespit edildi, 210 kişi hayatını kaybetti, 26.224 kişi de sağlığına kavuştu!